Silesia Party 2 / 3
Silesia Party 2 / 3
Chcialbym, abyscie w tym watku podsumowali Silesia Party 2 oraz przekonali Volcano i mnie do podjecia organizacji SP3
Ja osobiscie dziekuje wszystkim przybylym na party za swietna wspolna zabawe, choc biorac pod uwage obecnych na SP1, spodziewalismy sie nieco wiekszej frekwencji na SP2.
Ja osobiscie dziekuje wszystkim przybylym na party za swietna wspolna zabawe, choc biorac pod uwage obecnych na SP1, spodziewalismy sie nieco wiekszej frekwencji na SP2.
wiec ja bardzo bym chcial zeby bylo party. 2008 to chyba pierwszy rok od 13 lat podczas, ktorego nie bylem na zadnym party i wcale mi sie to nie podoba.
jednakze chcialbym tez zeby termin bylo albo bardziej przemyslany (niekoniecznie wakacyjny) albo chociaz znany znacznie wczesniej - tak zebym mogl sie wpasowac ze swoim urlopem. w wielu firmach istnieja tzw plany urlopowe, i czesto sa zamykane kilka miesiecy przed samymi wakacjami.
z tego co wiem czesc Arise Party Poose miala podobny klopot jak ja - kiedy dowiedzialem sie o terminie imprezy juz dawno mialem zaklepany urlop, towarzystwo wyjazdowe dogadane, etc i nie mialem mozliwosci przesunac niczego.
jednakze chcialbym tez zeby termin bylo albo bardziej przemyslany (niekoniecznie wakacyjny) albo chociaz znany znacznie wczesniej - tak zebym mogl sie wpasowac ze swoim urlopem. w wielu firmach istnieja tzw plany urlopowe, i czesto sa zamykane kilka miesiecy przed samymi wakacjami.
z tego co wiem czesc Arise Party Poose miala podobny klopot jak ja - kiedy dowiedzialem sie o terminie imprezy juz dawno mialem zaklepany urlop, towarzystwo wyjazdowe dogadane, etc i nie mialem mozliwosci przesunac niczego.
-
Re: Silesia Party 2 / 3
chetnie sie pojawie na Silesii 3. trzymam kciuki zeby sie odbyla.
Silesia Party 3
Witam,
Podbijam temat. Za jakiś czas na stronie Silesia Party napiszę krótkie podsumowanie oraz nasze, tj. Rafa i moje, przemyślenia na temat organizacji kolejnej edycji party. Napiszemy m.in. o lokalu, zakładanym terminie, jak widzimy finansowanie imprezy, itp.
Podbijam temat. Za jakiś czas na stronie Silesia Party napiszę krótkie podsumowanie oraz nasze, tj. Rafa i moje, przemyślenia na temat organizacji kolejnej edycji party. Napiszemy m.in. o lokalu, zakładanym terminie, jak widzimy finansowanie imprezy, itp.
Ja podtrzymuję wypowiedź z 19 wrzesnia i zgadzam się z Elbanem,że w wielu firmach zazwyczaj w pierwszym kwartale trzeba podać plan urlopowy.Więc wczesniej ustalona data zlotu raczej zagwarantuje większą ilość partyzantów. Uważam też, że organizowanie party podczas długich weekendów tzw świątecznych (jak w zeszłym roku) też nie jest korzystne. Są osoby, które nie mają urlopu podczas miesięcy wakacyjnych i wykorzystują takie dni na wyjazdy prywatne (rodzinne).
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
8 bit rulez:)
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
termin Silesia 3 proponuje 26-28 czerwca 2009, odpadaja wtedy problemy z calym tym planowaniem urlopu, bo to nie jest lipiec czy sierpien
wakacje kazdy bedzie mial dla siebie, moze jakis slc itp
a Riverwash 3 bedzie 4 - 6 wrzesnia 2009 w Warszawie.
wakacje kazdy bedzie mial dla siebie, moze jakis slc itp
a Riverwash 3 bedzie 4 - 6 wrzesnia 2009 w Warszawie.