Silly Venture 2k13
Mocne party. Z rozmachem. Bardzo dobra organizacja. Nie wiem ile osób pomaga Grey`owi (nie licząc Pinokia, podczas compotów), ale wielki szacun za pomyślenie praktycznie o wszystkim. Wow!
Jedyne do czego się można przyczepić to przeprowadzanie compotów. Szkoda, że nie wyszedł pierwotny plan z podziałem na dwa dni.
Z ciekawostek to Sebaloz został przemianowany na Kebaloza.
Dj.Gruby, minęła cię fajna walka, jaka rozegrała się około 4 rano pod oknami naszego hotelu. Walczyło 6 osób. Niestety psiarnia popsuła zabawę.
Jedyne do czego się można przyczepić to przeprowadzanie compotów. Szkoda, że nie wyszedł pierwotny plan z podziałem na dwa dni.
Z ciekawostek to Sebaloz został przemianowany na Kebaloza.
Dj.Gruby, minęła cię fajna walka, jaka rozegrała się około 4 rano pod oknami naszego hotelu. Walczyło 6 osób. Niestety psiarnia popsuła zabawę.
. : dream : .
Boom!
Boom!
- Sebaloz/Lepsi.De
-
- Sebaloz/Lepsi.De
To Graham ma ze mna zdjeciesplatterpunk pisze:Sebaloz, masz zdjęcie z Grahamem?
Graham tak dobrze sie bawil na atarowskim party, ze az zgubil dokumenty i karty, wracajac z party place do hotelu
A wie ktos moze dlaczego ochroniarze wyrzucili mnie z koncertu Ultrasyda w Kwadratowej?
Wracam do ogladania materialu ktory nagralem 'google glass'
http://allegro.pl/show_item.php?item=3664500814
Profesjonalne okulary szpiegowskie z kamera Full HD 1080p z pamięcią 8GB
Graham nie robil problemow i pozowal do fotek. OIDP Nitro chyba tez sobie zrobil.
Chopaki, super ze wpadliscie. Fajnie bylo Was zobaczyc, pogadac, popic, powdychac to i owo.
Kebaloz wyjebany z knajpy GO GO - to dopiero przezycie Ciekawe co sie bedzie dzialo jak zrzuci filmiki z kamerki, ktora mial w okularach (taki gadget z Toys 4 Boys)
Edit:
Uuups, Kebaloz mnie ubiegl z postem... Pierwsze dwa zdania byly do splattera.
Graham nie robil problemow i pozowal do fotek. OIDP Nitro chyba tez sobie zrobil.
Chopaki, super ze wpadliscie. Fajnie bylo Was zobaczyc, pogadac, popic, powdychac to i owo.
Kebaloz wyjebany z knajpy GO GO - to dopiero przezycie Ciekawe co sie bedzie dzialo jak zrzuci filmiki z kamerki, ktora mial w okularach (taki gadget z Toys 4 Boys)
Edit:
Uuups, Kebaloz mnie ubiegl z postem... Pierwsze dwa zdania byly do splattera.
Wywalili Cie bo podrywales dziewczyny na "wodke z gwinta". Zbyt nachalnie. Uczciwie trzeba przyznac, ze dwie nawet sie z Toba napily.
W tych okularach niektorzy chodzili sie wylac do kibla, wiec ja nie wiem czy chcialbym to ogladac.
Mazi: Ciebie takze milo bylo znowu spotkac, pogadac i wypic. Dzieki ze mnie uratowales, gdy pomylono mnie z Kisielem i chciano dac wpierdol:-)
Przy okazji pozdrow Rastana. Widzialem go po raz pierwszy od RH w 98 roku.
ps. 2ndReality i tak lepiej wyglada i brzmi na C64
W tych okularach niektorzy chodzili sie wylac do kibla, wiec ja nie wiem czy chcialbym to ogladac.
Mazi: Ciebie takze milo bylo znowu spotkac, pogadac i wypic. Dzieki ze mnie uratowales, gdy pomylono mnie z Kisielem i chciano dac wpierdol:-)
Przy okazji pozdrow Rastana. Widzialem go po raz pierwszy od RH w 98 roku.
ps. 2ndReality i tak lepiej wyglada i brzmi na C64
. : dream : .
Boom!
Boom!
Dj Gruby i Seba - już się z Grahamem spotkaliście dwa razy na Xie, jakoś nie pamiętam żebyście sobie wtedy foty z nim robili, nie rozumiem tej podjarki za bardzo... Wtedy jeszcze nie był legendą?
Czy na SV pojawił się na żywo ktoś legendarny z atari w klasie Reyna Ouwehanda czy Jeroena Tela z Xów?
Czy na SV pojawił się na żywo ktoś legendarny z atari w klasie Reyna Ouwehanda czy Jeroena Tela z Xów?
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
Nitro mnie poprosil zeby go przedstawil Grahamowi, najpierw uscisk dloni a potem Nitro bił mu.. pokłonymazi pisze:Graham nie robil problemow i pozowal do fotek. OIDP Nitro chyba tez sobie zrobil.
Z tego co pamietam to byl zwykly klub studencki i bylem wyrzucony dwa razy. Mozna? Moznamazi pisze:Kebaloz wyjebany z knajpy GO GO - to dopiero przezycie
Trzeba bylo przyjechac na party. Ja niczego nie bede wrzucac.splatterpunk pisze:Dawać te filmiki!!
Dziwny powod, ale nie znam zasad tam obowiazujacych. Wodke w barze kupowalem butelkami, bo byla tania jak piwo. 60 zl za 0,5 z litrowym sokiem..kenji pisze:Wywalili Cie bo podrywales dziewczyny na "wodke z gwinta". Zbyt nachalnie. Uczciwie trzeba przyznac, ze dwie nawet sie z Toba napily.
Czy ja Tobie wypominam na fejsie z kim sie spotykasz i z kim sobie fotki robisz? Po raz pierwszy pilem wodke z Grahamem na Mekka Symposium jakies 15 lat temu. Dzisiaj pewnie Graham bardziej jara sie tym, ze spotkal mnie na polskim party. Dlaczego w Polsce nikt nie zrobi na c64 takiego party jak SV zeby taki Graham przyjechal? Jakby Graham przyjechal na Starego Piernika to skonczylaby Ci sie klisza w cyfrowce a sam bys sie po prostu zjarałwackee pisze:Dj Gruby i Seba - już się z Grahamem spotkaliście dwa razy na Xie, jakoś nie pamiętam żebyście sobie wtedy foty z nim robili, nie rozumiem tej podjarki za bardzo... Wtedy jeszcze nie był legendą?
Kuba Husak i Konop/Shadows. Z Reynem palilem na X2001, a z Jeroenem pilem wodke rok temu, wiec naprawde nie wiem czym tu sie jarac..wackee pisze:Czy na SV pojawił się na żywo ktoś legendarny z atari w klasie Reyna Ouwehanda czy Jeroena Tela z Xów?
-
Przychodzę wyprany psychicznie z roboty i ku... szlag mnie trafia jak czytam i widzę co nowego słychać w mojej kochanej ojczyźnie. Z depką nie ma to nic wspólnego, no może pogoda nastraja nie teges trochę...splatterpunk pisze:SUDi, skąd tak depresyjny nastrój u Ciebie..? Nie bierz wszystkiego tak na poważnie.
Nie martw się, odbudują tęczę, tylko jedź kwiatka włożyć, kolorowego.
chuj z tęczą, nie jestem za którymś tam z rzędu jej odbudowywaniu za 'marne' 100 patoli, są ważniejsze wydatki, ale kurf mnie zalewa jak czytam wypowiedzi niektórych szanownych osłów z wiejskiej...i znów wiejska pokazała wiochę, a polska zapyziały ciemnogród, no bo o czym innym będą pisać hieny z zagranicy?
i po kiego kupiłem se polską platformę tv? a tak miałem parę lat spokój...
-
Ja też nie wiem czemu miałbym się jarać tymi dwoma kolesiami aczkolwiek założę się, że Jeroen czy Reyn to jest nieporównywalny poziom legendy dla C64 względem kolesia który zrobił Asskickera (zgaduję).Sebaloz/Lepsi.De pisze:Kuba Husak i Konop/Shadows. Z Reynem palilem na X2001, a z Jeroenem pilem wodke rok temu, wiec naprawde nie wiem czym tu sie jarac..
Legenda J i R wykracza poza scenę. Dlatego pytałem.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.