Forever 2012 na Słowacji

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SUDi

#61 Post autor: SUDi »

Jak możesz to wpadaj choćby w czwartek, u mnie kima jest zapewniona. Zresztą już Cactus wstępnie się deklarował że wpadnie do mnie dzień przed, bo mu samoloty tak pasują. Ale ten klubik to se daruję...

k.

#62 Post autor: k. »

nie no chłopaki jak Was znam to klubiki to pełen odlot do ostaniej kropelki, oczywiście dla żon to chujnia z grzybnią nic się nie działo :P

Awatar użytkownika
SUDi

#63 Post autor: SUDi »

kisiel pisze:oczywiście dla żon to chujnia z grzybnią nic się nie działo :P
A bo w klubie słowackim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.

A słowackie tanecznice, proszę pana... To jest pustka... Pustka proszę, pana... Nic! Absolutnie nic.

Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, w klubie... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se w klubie proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... klubu, proszę pana... I wychodzę...

kto za to płaci? Pani płaci, Pan płaci.. Społeczeństwo.

Awatar użytkownika
leming
Grupa: Onslaught, Fatum

#64 Post autor: leming »

a kisiel bedziesz? killer bedzie?
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Awatar użytkownika
SUDi

#65 Post autor: SUDi »

coś czuje po kościach że kisiel chyba raczej nie przyjedzie na forevera ;)

k.

#66 Post autor: k. »

Oficjalnie będę w Bratyslawie (pod 16km) a nie oficjalnie nie mogę być na party gdzie mi wystawili wilczy bilet. Proponuje jakby naszła Ciebie ochota na brykanie to zapraszamy z grabbą na toruńskie pierniki, spać masz gdzie pokój ale musisz się z psami zaprzyjaźnić coby Ci kurwa nogi nie rozerwało.
Killera to ja ostatni raz na SP3 widziałem albo SP4.

Awatar użytkownika
SUDi

#67 Post autor: SUDi »

@kisiel : od kiedy będziesz na SK?

k.

#68 Post autor: k. »

no problem w tym że jestem na telefon, jak boss chce to jutro jestem w L. Gadaliśmy to wiesz gdzie. Ogólnie jestem wyznaczony do pracy tam więc ... ziomal nie jedną wódkę wypijemy;P

Awatar użytkownika
SUDi

#69 Post autor: SUDi »

"Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat"...:)

No, za miesiąc mamy Forever party, pomału przymierzam się do rezerwacji noclegu w centrum Trenczyna, na celownik idzie Pensjonat Svorad, już wcześniej wymieniałem jego zalety - przede wszystkim lokalizacja dla balowiczów, 3 kroki od knajp mieszczących się przy rynku. Obiekt w zeszłym roku sprawdzony przeze mnie i Splatter'a. Tutaj cennik : http://www.svorad-trencin.sk/en/prices/
Cena wypada na łebka ok. 15-20 euro za 1 dobę.

Dopisywać się na listę, kto preferuje nocleg w tym przybytku lub ewent. innym za podobną cenę w centrum miasta. Rezerwacje chcę zrobić do 25.lutego....

1. SUDi

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#70 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

1. SUDi
2. Sebaloz

Ok, ale czy mozna fajczyc w tym pensjonacie? Tzn. czy trzeba wychodzic na fajke czy mozna cyganke zaprosic do pokoju?

Awatar użytkownika
leming
Grupa: Onslaught, Fatum

#71 Post autor: leming »

ja nie jade. zbieram na X.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Awatar użytkownika
SUDi

#72 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Ok, ale czy mozna fajczyc w tym pensjonacie? Tzn. czy trzeba wychodzic na fajke czy mozna cyganke zaprosic do pokoju?
te dwie minutki Seba to możesz załatwić i na zapleczu albo w kibelku przy wejściu :P

splatterpunk

#73 Post autor: splatterpunk »

1. SUDi
2. Sebaloz
3. SplAtterpunk

Z tego co pamiętam jest to miejsce dosyć "strict" jeśli chodzi o palenie, ale udało się to obejść.

Na dole siedzi dziadek - za 5 euro skłonny wpuścić cygankę.

Największy plus tego miejsca to samo centrum miasta.

Nie chcąc jak zwykle nic zapeszać, dodam: "Słowackie cipki już na nas czekają, one na nasz widok kisiel w majtkach mają" :)

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#74 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:te dwie minutki Seba to możesz załatwić i na zapleczu albo w kibelku przy wejściu :P
Dlaczego az dwie minetki? Wystarczy mi jedna cyganka, nie musisz mi swojej oddawac..
splatterpunk pisze:Nie chcąc jak zwykle nic zapeszać, dodam: "Słowackie cipki już na nas czekają
Co z tego ze czekaja skoro jak zwykle nic nie poruchasz?

Awatar użytkownika
SUDi

#75 Post autor: SUDi »

Sebcia, my Ci chętnie zostawimy te cyganki na minetki i inne fajki.
My ze Splattem raczej wolimy pooglądać rasowe Słowaczki :)

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#76 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:My ze Splattem raczej wolimy pooglądać rasowe Słowaczki :)
Cyganisz :)

Awatar użytkownika
SUDi

#77 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
SUDi pisze:My ze Splattem raczej wolimy pooglądać rasowe Słowaczki :)
Cyganisz :)
Jak Roma kocham ;)

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#78 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:Jak Roma kocham ;)
Wez na party komodorka z Romami :)

Awatar użytkownika
SUDi

#79 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
SUDi pisze:Jak Roma kocham ;)
Wez na party komodorka z Romami :)
nie wiem ile się ich zmieści do bagażnika :)

EDIT : jeszcze jedna sprawa - przydałby się na hotelu laptop z wifi, czy któryś z Was dałby radę wziąć taki ze sobą albo planuje wziąść na party?

splatterpunk

#80 Post autor: splatterpunk »

Może wezmę lapka, jeszcze niewiem. Tyle, że potrzebny jest sam dostęp do netu. No chyba, że chcesz w tym hotelu ze swojej komóry zrobić access point.

Ale i tak proponuję coś wyrwać na żywca w mieście po darmosze ew. w cenie kilku drinków.

ODPOWIEDZ