Forever 2012 na Słowacji
A bo w klubie słowackim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.kisiel pisze:oczywiście dla żon to chujnia z grzybnią nic się nie działo
A słowackie tanecznice, proszę pana... To jest pustka... Pustka proszę, pana... Nic! Absolutnie nic.
Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, w klubie... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se w klubie proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... klubu, proszę pana... I wychodzę...
kto za to płaci? Pani płaci, Pan płaci.. Społeczeństwo.
Oficjalnie będę w Bratyslawie (pod 16km) a nie oficjalnie nie mogę być na party gdzie mi wystawili wilczy bilet. Proponuje jakby naszła Ciebie ochota na brykanie to zapraszamy z grabbą na toruńskie pierniki, spać masz gdzie pokój ale musisz się z psami zaprzyjaźnić coby Ci kurwa nogi nie rozerwało.
Killera to ja ostatni raz na SP3 widziałem albo SP4.
Killera to ja ostatni raz na SP3 widziałem albo SP4.
"Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat"...
No, za miesiąc mamy Forever party, pomału przymierzam się do rezerwacji noclegu w centrum Trenczyna, na celownik idzie Pensjonat Svorad, już wcześniej wymieniałem jego zalety - przede wszystkim lokalizacja dla balowiczów, 3 kroki od knajp mieszczących się przy rynku. Obiekt w zeszłym roku sprawdzony przeze mnie i Splatter'a. Tutaj cennik : http://www.svorad-trencin.sk/en/prices/
Cena wypada na łebka ok. 15-20 euro za 1 dobę.
Dopisywać się na listę, kto preferuje nocleg w tym przybytku lub ewent. innym za podobną cenę w centrum miasta. Rezerwacje chcę zrobić do 25.lutego....
1. SUDi

No, za miesiąc mamy Forever party, pomału przymierzam się do rezerwacji noclegu w centrum Trenczyna, na celownik idzie Pensjonat Svorad, już wcześniej wymieniałem jego zalety - przede wszystkim lokalizacja dla balowiczów, 3 kroki od knajp mieszczących się przy rynku. Obiekt w zeszłym roku sprawdzony przeze mnie i Splatter'a. Tutaj cennik : http://www.svorad-trencin.sk/en/prices/
Cena wypada na łebka ok. 15-20 euro za 1 dobę.
Dopisywać się na listę, kto preferuje nocleg w tym przybytku lub ewent. innym za podobną cenę w centrum miasta. Rezerwacje chcę zrobić do 25.lutego....
1. SUDi
- Sebaloz/Lepsi.De
-
1. SUDi
2. Sebaloz
3. SplAtterpunk
Z tego co pamiętam jest to miejsce dosyć "strict" jeśli chodzi o palenie, ale udało się to obejść.
Na dole siedzi dziadek - za 5 euro skłonny wpuścić cygankę.
Największy plus tego miejsca to samo centrum miasta.
Nie chcąc jak zwykle nic zapeszać, dodam: "Słowackie cipki już na nas czekają, one na nasz widok kisiel w majtkach mają"
2. Sebaloz
3. SplAtterpunk
Z tego co pamiętam jest to miejsce dosyć "strict" jeśli chodzi o palenie, ale udało się to obejść.
Na dole siedzi dziadek - za 5 euro skłonny wpuścić cygankę.
Największy plus tego miejsca to samo centrum miasta.
Nie chcąc jak zwykle nic zapeszać, dodam: "Słowackie cipki już na nas czekają, one na nasz widok kisiel w majtkach mają"

- Sebaloz/Lepsi.De
Dlaczego az dwie minetki? Wystarczy mi jedna cyganka, nie musisz mi swojej oddawac..SUDi pisze:te dwie minutki Seba to możesz załatwić i na zapleczu albo w kibelku przy wejściu
Co z tego ze czekaja skoro jak zwykle nic nie poruchasz?splatterpunk pisze:Nie chcąc jak zwykle nic zapeszać, dodam: "Słowackie cipki już na nas czekają
- Sebaloz/Lepsi.De
-