Riverwash 10 - 2k18- ostatni rejs!
Re: Riverwash 10 - 2k18- ostatni rejs!
Dzięki wszystkim za świetną zabawę, dawno się tak nie uśmiałem!
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.
He, reprezentacja C64 całkiem spora była
Była ciemna, burzliwa noc.
Dzięki organizatorom i wszystkim uczestnikom za super imprezę. Super party.
c64portal.pl, retronavigator.com
Było naprawdę zacnie, pozdrowienia dla spotkanych i orgów!
Dzięki wielkie, było epicko
Wizyta Dafa, Goldhanda, Hardcore'a i Ivana /Samar była prawdziwą niespodzianką.
Wizyta Dafa, Goldhanda, Hardcore'a i Ivana /Samar była prawdziwą niespodzianką.
- Sebaloz/Lepsi.De
Afterparty w Browariacie, Francuska 11. Około 20 osób głównie zagraniczni partyzanci. Fairlight jeszcze są w Katowicach, wczoraj wieczorem wydali 1500 euro
1500 euro to 6500 zł.
600 piw wypii?
Respekt.
600 piw wypii?
Respekt.
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.
Party świetne, ludzie świetni. Wielkie podziękowania dla SuperNoise'a, za te wszystkie szpagaty przy grabowaniu prac na Atari (8bit i 16bit) Super graficzki na C64 (Raphis, MotionRide, Pardon).
- Sebaloz/Lepsi.De
Nie jestem upowazniony do udzielania szczegolowych informacji na ten temat.kotrobot pisze:1500 euro to 6500 zł.
600 piw wypii?
Respekt.
Ale dzieki Cresh za informacje o tym demie anty-Elysium ktore Wacek robi na X. Jammer nie chcial nic wiecej powiedziec oprocz tego ze Wacek kazal mu czekac w pogotowiu na sygnal do robienia muzyki. Nie wiadomo kto jeszcze w tym siedzi. Kordiaukis twiedzi ze dowiedzial sie o wszystkim od Zephyra. Jesli ktos wie cos wiecej na ten temat to zapraszam na priv, dyskrecja gwarantowana
Sebaloz gdzie to zapowiadane demo Fairlightów?
Była ciemna, burzliwa noc.
pewnie tam gdzie i anty-demopajda pisze:Sebaloz gdzie to zapowiadane demo Fairlightów?
- Sebaloz/Lepsi.De
Odpowiedz znajdziesz w raporcie.pajda pisze:Sebaloz gdzie to zapowiadane demo Fairlightów?
Skoro juz Brush sie o tym dowiedzial to Wacek raczej zrezygnuje z tego glupiego pomyslu. Jesli probowal w to wciagnac jeszcze kogos z Arise to wspolczuje Wam.bimber pisze:pewnie tam gdzie i anty-demo
czego nam Sebastianie współczujesz?
was twenty, is five, my friend...
BĘDZIE ZABAWA, BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...Sebaloz/Lepsi.De pisze:Odpowiedz znajdziesz w raporcie.pajda pisze:Sebaloz gdzie to zapowiadane demo Fairlightów?
Skoro juz Brush sie o tym dowiedzial to Wacek raczej zrezygnuje z tego glupiego pomyslu. Jesli probowal w to wciagnac jeszcze kogos z Arise to wspolczuje Wam.bimber pisze:pewnie tam gdzie i anty-demo
https://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Wydaje mi się, że mnie nie było na tym party, choć bardzo chciałem. Chyba, że znów zachlałem mordę i nic nie pamiętam!!!
Dane/informacje z CSDb.
Dane/informacje z CSDb.
- Załączniki
-
- Attendants.jpg (47.48 KiB) Przejrzano 7399 razy
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
- Sebaloz/Lepsi.De
Arise wydalo najwyzej notowane polskie demo na csdb (26 miejsce) i jest najlepsza polska grupa dopoki Elysium nie wyda dema zapowiadanego od 6,5 roku (TAK, będzie demo na X'12). Mieliscie zrobic demo z Elysium, a polowa ludzi ktorzy mieli byc zaangazowani w projekt ze strony Arise przeszla do Elysium. Rozumiem rozgoryczenie Wacka (sam mam kilku wychowankow w Elysium: Valsary, Zielok, Psycho), ale anty-demo to lekka przesada. Wacek zaangazowal Jammera do tego projektu nie mowiac mu o tym ze bedzie to demo anty-Elysium, jak to uslyszalem to malo nie peklem ze smiechu bo Wacek lansowal sie na transparentnego scenowca. Jammer nie zgodzilby sie gdyby od poczatku wiedzial w co sie pakuje. Poza tym namawiajac ludzi do takiego glupiego projektu zamyka sie im droge do pozniejszego wstapienia do Elysium.elban pisze:czego nam Sebastianie współczujesz?
Przed party dopisuje sie ludzi, ktore zadeklarowali przyjazd i wtedy na csdb widnieja jako osoby ktore planuja przyjechac. Party sie skonczylo wiec status zmienil sie automatycznie. Nikt z csdb nie wie, ze nie przyjechales mimo deklaracji, wiec uznali ze byles. Tak samo dziala to na innych platformach typu facebook. Niech ktos do zglosi do administracji csdb albo sam sie usun.tsl pisze:Wydaje mi się, że mnie nie było na tym party, choć bardzo chciałem. Chyba, że znów zachlałem mordę i nic nie pamiętam!!!
Fajna nazwa grupy albo magazynutsl pisze:Dane/informacje z CSDb.
Zraniłem kogos?bimber pisze:lekarza!
strzelając ślepakami?
Sebaloz: Nie pij, nie ćpaj, czy cokolwiek. Najlepiej sam sie zakop. Mozliwe, ze kiedys przybede na Tfuj grob , odwiedze kiedys, moze niebawem... A kto wie???
Siejesz siano - sam nim będziesz - jestes???
Siejesz siano - sam nim będziesz - jestes???
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!