Oczywiście czerwiec. Poprawionekotrobot pisze:The Silesia Party 8 INFINITY will be held on 23-25 JULY 2017 IN TYCHY / POLAND
Chyba JUNE?![]()
Już zacząłem mieć nadzieję. Koniec czerwca skreśla mnie z listy automatycznie.

Oczywiście czerwiec. Poprawionekotrobot pisze:The Silesia Party 8 INFINITY will be held on 23-25 JULY 2017 IN TYCHY / POLAND
Chyba JUNE?![]()
Już zacząłem mieć nadzieję. Koniec czerwca skreśla mnie z listy automatycznie.
co? tzn? brzmi śmiesznie, faktycznie... :}elban pisze:chciałem wszystkich uspokoić, że nie planuję odgrzewać starych kotletów i kręcić kolejnego odcinka Familiady. W zamian za to zostanie przygotowana, w porozumieniu z Rafem, inna atrakcja, podczas, której publiczność i zawodnicy będą mogli się trochę pośmiać.
Być może jest zapotrzebowanie na "popatrzenie" na Tess. Plus oczywiście nazwisko Jeroen'a.kotrobot pisze:Co party, to Jeroen.![]()
Musi być zapotrzebowanie na taką muzykę.
o kurcze to chyba w takim razie nie dla mnieodyn pisze:Dla retrobrightów jest Pixel Heaven. Wiral działa, jak widać.
Booker, Conrad, przyjadą z Anglii (być może Lemming nas odwiedzi także),carrion pisze: a tak serio to mam pytanie, bo zaczynam kolegów z mojej nowej grupy namawiać...
czy spodziewamy się w ogóle jakichś gości zza granicy? pytam bo czasami łatwo przekonywać ludzi jak wiedzą, że ktoś inny przyjedzie.
A to wszystko pod patronatem Donalda Tuska z BelgiiSuperNoise pisze:Booker, Conrad, przyjadą z Anglii (być może Lemming nas odwiedzi także),carrion pisze: a tak serio to mam pytanie, bo zaczynam kolegów z mojej nowej grupy namawiać...
czy spodziewamy się w ogóle jakichś gości zza granicy? pytam bo czasami łatwo przekonywać ludzi jak wiedzą, że ktoś inny przyjedzie.
Kordee z Niemiec,
Sudi z Holandii.
Jeoren Tell ze Szwecji.
Z pewnościa o kimś jeszcze zapomniałem, uzbiera się tych zagraniczniaków trochę.
My także z nimi porozmawiamy, będzie dużo ludzi mówiących po angielsku oraz kilku(nastu) polaków jeżdżących regularnie na zachodnie party.
Zapraszamy Hitmen do Polski!
Jaki Hitmen? Przeciez sie poklocili. Chyba CrestSuperNoise pisze:Zapraszamy Hitmen do Polski!
Wolałem Kebsa u Ahmeda pod mostemcomankh pisze:a siedziałeś na murku?
Info zdjęte ze strony.wackee pisze:http://datastorm.party/2017/01/21/rapid ... -tess-tel/
A tymczasem, Tess & Tel pojawią się również na Datastorm.