Przy 4 os. wychodzi niewiele. I nie ma problemu z dojazdem w nd. rano.
Tylko trzeba mieć trzeźwego kierowcę.

Jasne, to była raczej propozycja dla tych co się nie śpieszą bardzo do domu i ewent. nie lubią latać czy wiele przesiadek. Minibusem jedzie się krócej niż dużym busem/autokarem. Lecą na autobanie 120km/h. Mam porównanie wszystkich opcji, jeździłem własnym autem (wiadomo najwygodniej i najszybciej), latałem samolotem (dojazd do lotniska, odprawa, lot, znów lotnisko, dojazd do celu), podwózka blablacar (też szybko, dużo zależy od podwożącego, większość z nich stara się brać więcej ludzi), teraz minibusy. Suma sumarum nie wychodzi minibus jakoś masakrycznie dłużej. Niektóre firmy mają zniżki jak np. biorą 2 osoby z tego samego adresu, na bilet w 2 strony itp.kotrobot pisze:Ziom, w tej chwili samolot WAW<>EIND to 196 zł., więc kto się będzie telepał z Januszami przez (zgaduję) 20 h. busem za 2x tyle.
Sponsoring zacny, respekt.
Ma ktoś jakiś kontakt, najlepiej telefoniczny do Yugorina? Właśnie zauważyłem jego posta i napisałem na priv ok. godzinę temu, jednak wolałbym nie czekać, aż odpisze.yugorin pisze:Wybieram się samochodem na X 2016 party. Wyjazd z Opola lub okolic. Ktoś się chce przyłączyć? Mam 3 wolne miejsca (jak na 9 października 2016)
Yugorin