Silesia Party 4 [official thread]
Co do nagłośnienia to raczej muzycy powinni się wypowiedzieć, ale z racji mojego słuchu absolutnego: daje radę;)
Co do wystroju wnętrza, syf syf syf syf. Plakaty jakieś na ściany podłogę wytrzeć, bar na antresoli itp. Można dużo w tym temacie wymyśleć..... w umowie najmu albo organizacyjnie Buro=ponuro;)
PS. Sebaloz wolałbym osobę bardziej kontaktową ale wiesz nie mówie nie.
Co do wystroju wnętrza, syf syf syf syf. Plakaty jakieś na ściany podłogę wytrzeć, bar na antresoli itp. Można dużo w tym temacie wymyśleć..... w umowie najmu albo organizacyjnie Buro=ponuro;)
PS. Sebaloz wolałbym osobę bardziej kontaktową ale wiesz nie mówie nie.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2010, 10:12 przez k., łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jestem generalnie głuchy, więc jeśli chodzi o jakość to nie mam uwag.Raf pisze:Panowie, a co sadzicie o naglosnieniu tegorocznej imprezy?
Momentami było za głośno (jak na weselu) i mnie osobiście wku.. jak ktoś się bawił pogłosem ? ( tak to się chyba nazywa ).
Na compo jak dla mnie wszystko było w porządku.
Stg/Albion Crew
Jak dla mnie lepiej niż w tamtym roku. Jednak z jedną uwagą - żadnego masteringu puszczanych zaków podczas kompo. Nastawić raz i nie dotykać. Mówiąc to przepraszam Warlocka iż nie zrobiliśmy razem soundchecka tak jak się umawialiśmy w piątkowej rozmowie - niestety sobotnia zemsta Ambrozji była mnie powalająca.Raf pisze:Panowie, a co sadzicie o naglosnieniu tegorocznej imprezy?
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Jakby ktos nie zauwazyl - caly piatek na Riverwashu reklamowalem Silesie zeszloroczna koszulkaSebaloz/Lepsi.De pisze:Ciesze sie z oficjalnej deklaracji ze bedzie Silesia 5!
Jako termin mysle ze mozna podawac wrzesien 2011.
Robimy promocje Silesii na innych party, na X bede chodzic w koszulce Silesia i kto ma taka koszulke to proponuje zabrac ze soba. Mozna nalozyc na cos z dlugimi rekawami. Poza tym w lipcu 2011 na LCP w Szwecji trzeba wystawic jakies intro albo nawet male demo zapraszajace na Silesie. Zapraszam do udzialu w Project Silesia. Jak beda chetni koderzy, muzycy i graficy to mozna interka wystawiac na kazdym wiekszym party, Forever, nowy Breakpoint, Bunker party, LCP, Arok itp. Zreszta scrolla z logiem to moge nawet sam zakodowac i zrobic serie interek nawet 4k.
-
Pastą do zębów?elban pisze:bo zostanawiam sie jak ukarac tych, ktorzy chodzili mi po karimacie butami i ujebali poduszke jakims syfemskull pisze:ja z Rasputinem <- podobno z nim spałeś, dlatego pytasz ? ;>elban pisze:btw - kto siedzial na gorze, na antresoli w sobote. w sensie kto przesunal stoly i rozstawil tam sprzet?
A tak poważnie, na górze w sobotę siedziało m.in. dwóch kolesi ze sceny amigowej, tyle wiem, xyw nie pamiętam.
W porównaniu do moich głośników z mm za 9 zł to jest okRaf pisze:Panowie, a co sadzicie o naglosnieniu tegorocznej imprezy?
IMHO było ok choć pewnie uszy rozróżniające próbki 24bit od 32bit będą narzekać.
Gorzej z kolorami na BS - myślę, że dobrze jest następnym razem dopaść kilku grafików aby w miarę przyzwoicie ustawili obraz zanim ci dopadną butelki lub bar.
Najgorszy ból to kible - jak kogoś przypili (co w połączeniu z żarciem z baru obok jest wysoce prawdopodobne) to może zaliczyć scenę rodem z Trainspotting Tego jednak nie przeskoczycie w tej hali więc trzeba się przyzwyczaić.
film video VHS z party
jak kogos interere 3h film, ktory lecial na big screenie - ten nasz Adam Słodowy z akcentem "bułkę przez bibułkę", to tu jest cos ciekawego. to nie moja aukcja: http://allegro.pl/bialy-kruk-do-commodo ... 12657.html
- kordiaukis
- Grupa: aRise
Re: film video VHS z party
Ale czzzaad!Psychik pisze:jak kogos interere 3h film, ktory lecial na big screenie - ten nasz Adam Słodowy z akcentem "bułkę przez bibułkę", to tu jest cos ciekawego. to nie moja aukcja: http://allegro.pl/bialy-kruk-do-commodo ... 12657.html
"...blaszki ulegają wygięciu bądź złamaniu, co powoduje iż dżojstik zostaje uszkodzony i jest po prostu zepsuty."
"..bardzo małe wyłączniczki na sprężynkach"
Gdzie ja byłem jak przez 3h to leciało?
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
W sobote od 17-tej jak przyjechałem, do czasu kompo ok 20 były chyba skręcone wysokie - trochę się podłamałem że to jakieś stare głośniki z wyjechanymi gwizdkami i średnimi. Ale potem było OK. Chociaż jakby były szerzej rozstawione głośniki i 4 zamiast 2, byłoby jeszcze bardziej OK. Fajnie posłuchać prawdziwego SIDa na niezłym nagłośnieniu, nie to samo co emu na co dzieńRaf pisze:Panowie, a co sadzicie o naglosnieniu tegorocznej imprezy?
Może nie Żaneta, ale również coś, co powoduje, że penisy scenowców stają się twardsze...Raf pisze:Kisiel, gdzie film z Żanetką?
http://www.youtube.com/watch?v=Dhi3zEJ7vl8
P.S. sorki za jakość. Przełączenie na 480p zmienia ją z tragicznej na nieco mniej tragiczną.
poniewaz wielu z Was chce starszyc swoje zony dzieci i kochanki tym 3h wprowadzeniem do komcia, mozna bylo to possac tu jeszcze niedawno
http://c64pl.1ts.pl/Forum/viewtopic.php?p=247#p247
(zrobilem to 22 sierpnia)
http://c64pl.1ts.pl/Forum/viewtopic.php?p=247#p247
(zrobilem to 22 sierpnia)
Fakt, ustawione to było troche "na chuja" i w pośpiechu, w dodatku nie na grafie z C64, tylko na jakiejs fotce true-color , drugim faktem jest, że sam projektor wpadał w pewne swoje presetowe extrema :[ Tym razem za to imho było widać żółty, jasno-szary i jasno-niebieski, poprzednio te kolory na BS dawały dziwny, zgniły, szary odcień. Do tego dochodzi przepalenie rzutnika [lub chujowa jakość samego kabla], przy trybach bardziej wymagających niż multikolor, obraz totalnie tracił na ostrości (blur), a barwy zlewały się w jedną psychodeliczną masę kolorów - patrz grafa Carriona na compo , Tak czy siak; może uda się mi załatwić na SP5 coś lepszego.kmeg pisze:
Gorzej z kolorami na BS - myślę, że dobrze jest następnym razem dopaść kilku grafików aby w miarę przyzwoicie ustawili obraz zanim ci dopadną butelki lub bar.
.