Jestem jestem, gdzie mam byćtsl pisze:Wacek jestes??? Nie gniewaj sie!
RetroKomp / LOAD ERROR 2017
Re: RetroKomp / LOAD ERROR 2017
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
Panowie, dzieki sliczne za support prodkowy od całego RKLE Team. Party mega udane !! Kompoty skonczyly sie mega pozno takze jeszcze sie zbieramy z podłogi
Wiecej info poleci jak sie ogarniemy
Wiecej info poleci jak sie ogarniemy
co się dziwisz? zebrali się od X lat po raz pierwszy na jakieś party, jeszcze udało się coś wystawić, to się wożąChłopaki, jesteście na party, to trzeba się bawić z ludźmi na party, a nie strugać pinokia że Wacek nie przyjechał.
ps: ile to lat minęło od poprzedniego wielkie zebrania się ESM na party?
was twenty, is five, my friend...
Party rewelka. Dzieki To jest ponoc co dwa lata. Dobry X-filler Nareszcie moglem sie napic
A ile minelo od ostatniego datastorm?elban pisze: ps: ile to lat minęło od poprzedniego wielkie zebrania się ESM na party?
+ sie zdecydujcie. Nie ma nas - niezadowoleni. Jestesmy - marudzicie
Elysium vs Arise. Czym byłoby dobro bez zła?
Czołem Waszmościom,
Jako główny orga chciałbym podziękować wszystkim za wspaniały support RK/LE'17 (genialne prodki!), przyjazd na party i stworzenie tego całego klimatu imprezy. Nasza robota to dostarczyć infrastrukturę, żeby party mogło się odbyć, ale bez Waszego supportu możemy sobie "stare suchary" popuszczać na big-screenie. Nikt z nas ogrów nie spodziewał się takiego 8bit Exe Compo, dla mnie była miazga właśnie z tej strony. Co do Amigi to jako Amigowiec zazwyczaj mam swoje "przecieki", ale tutaj sprawy dotarły do mnie w ostatnich dniach. Mam nadzieję, że udało się nam w końcu "złamać przekleństwo multi-party", o którym słyszałem nie raz od znanych mi Commodorowców. Przepraszamy za "drobne usterki techniczne" szczególnie przy pracach w 8bitMsxCompo, prawdopodobnie sygnał z C64 był mocniejszy(?) niż z innych hw i mixer audio niewyrabiał. Szkoda, że wyszło to na compo, a nie gdy od czwartku ogrywaliśmy całe A/V, ale co zrobić. Takie są uroki grania z real-hw. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia - może na Pierniku(?), może na Silesii a może na X?
Pozdro,
Sachy/Wanted Team
Jako główny orga chciałbym podziękować wszystkim za wspaniały support RK/LE'17 (genialne prodki!), przyjazd na party i stworzenie tego całego klimatu imprezy. Nasza robota to dostarczyć infrastrukturę, żeby party mogło się odbyć, ale bez Waszego supportu możemy sobie "stare suchary" popuszczać na big-screenie. Nikt z nas ogrów nie spodziewał się takiego 8bit Exe Compo, dla mnie była miazga właśnie z tej strony. Co do Amigi to jako Amigowiec zazwyczaj mam swoje "przecieki", ale tutaj sprawy dotarły do mnie w ostatnich dniach. Mam nadzieję, że udało się nam w końcu "złamać przekleństwo multi-party", o którym słyszałem nie raz od znanych mi Commodorowców. Przepraszamy za "drobne usterki techniczne" szczególnie przy pracach w 8bitMsxCompo, prawdopodobnie sygnał z C64 był mocniejszy(?) niż z innych hw i mixer audio niewyrabiał. Szkoda, że wyszło to na compo, a nie gdy od czwartku ogrywaliśmy całe A/V, ale co zrobić. Takie są uroki grania z real-hw. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia - może na Pierniku(?), może na Silesii a może na X?
Pozdro,
Sachy/Wanted Team
panie, kto by marudził? i spotkanie miłe, i finał po naszej myśli.brush pisze:A ile minelo od ostatniego datastorm?elban pisze: ps: ile to lat minęło od poprzedniego wielkie zebrania się ESM na party?
+ sie zdecydujcie. Nie ma nas - niezadowoleni. Jestesmy - marudzicie
ps. datastorm? nie było party w nowosybirsku?
was twenty, is five, my friend...
demo Arise - naprawdę świetne. jeszcze raz szacun.
btw: gdyby koledzy commodorowcy chceli to tutaj link do mojego dema (krótkie info o developmencie, YT, grafiki, pouet - wszystko w jednym miejscu)
http://retronavigator.com/post/16674553 ... amiga-demo
btw: gdyby koledzy commodorowcy chceli to tutaj link do mojego dema (krótkie info o developmencie, YT, grafiki, pouet - wszystko w jednym miejscu)
c64portal.pl, retronavigator.com
Digger i Gryf mieli blizej niz na Silesieelban pisze: ps. datastorm? nie było party w nowosybirsku?
Elysium vs Arise. Czym byłoby dobro bez zła?
@carrion: Fajne demko, zwłaszcza tunele. Czekam na Twoje inne produkcje.
Dobre produkcje Esm i Arisów z party. Oby więcej:)
Dobre produkcje Esm i Arisów z party. Oby więcej:)
Ja również dziękuję za obecność na party i obfite obstawienie kompotów, szczególnie w kategorii demo compo. WOW!
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.
Zajebiste! Grafa i muza robi mega klimat.carrion pisze:demo Arise - naprawdę świetne. jeszcze raz szacun.
Była ciemna, burzliwa noc.
-
Witam
w kturym numerze magazynu hotstyle Sebaloz napisał recenzje z tej imprezy ?
Wacek czy morzna zrobić podobne demo na telefonie komórkowym z android i wysłać na LE 2018 ?
Carrion co musze umieć bym mugł wstąpić do waszej grupy ? W tej chwili zajmuje się tworzeniem grafiki w edytorze Paint w windows
TSL jedź ostrorznie tramwajem !
Pozdrawiam
Radek aka "Mistrz Swiata" ze sceny komputerowej
w kturym numerze magazynu hotstyle Sebaloz napisał recenzje z tej imprezy ?
Wacek czy morzna zrobić podobne demo na telefonie komórkowym z android i wysłać na LE 2018 ?
Carrion co musze umieć bym mugł wstąpić do waszej grupy ? W tej chwili zajmuje się tworzeniem grafiki w edytorze Paint w windows
TSL jedź ostrorznie tramwajem !
Pozdrawiam
Radek aka "Mistrz Swiata" ze sceny komputerowej
- Sebaloz/Lepsi.De
Nie pisze zadnych recenzji bo sie ludzie obrazaja
Party bardzo udane ! Nie dość że zapłacili nam 4 stówy za demo, to za każdy 8bit exe dali po żubrówce ! Dopiero się obudziłem ze słomką w gębie pozdro dla całego RK/LE Team (że nie wspomnę o fantach jak SD2IEC...)
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
-
My chętnie z chłopakami ze szkoły tutaj czytamy twoje artykuły i się nie obrarzamySebaloz/Lepsi.De pisze:Nie pisze zadnych recenzji bo sie ludzie obrazaja
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
Party było wyborne. Brawa dla wszystkich, którzy wystawili komodorowskie produkcje w kompotach - nie przespałem, obejrzałem, była moc!
No i, z lekkim poślizgiem, fotka zbiorcza z wyborną ekipą:
Dzięki wielkie za wyśmienitą zabawę!
No i, z lekkim poślizgiem, fotka zbiorcza z wyborną ekipą:
Dzięki wielkie za wyśmienitą zabawę!
Nie śpij w przejściu bo cię piwem obleją
pzdr
pzdr
@argasek
Dzięki za to zdjęcie...
To chyba najlepsze party tak, gdzieś od 20 lat (conajmniej) na którym byłem.
Ba... Nie będąc Elysium brałem udział w reunion Elysium. Naprawdę fajnie było.
To jest na prawdę dobre zdjęcie!
Dzięki za to zdjęcie...
To chyba najlepsze party tak, gdzieś od 20 lat (conajmniej) na którym byłem.
Ba... Nie będąc Elysium brałem udział w reunion Elysium. Naprawdę fajnie było.
To jest na prawdę dobre zdjęcie!
c64portal.pl, retronavigator.com