uuu, Warlock mnie zabije , z rozpędu jej u Ciebie zapomniałem w samochodzie...3 w nocy heheh, zgłoszę sie dzięki za info!nes pisze:
Odyn - jakaś książka kucharska Ci przypadkiem nie ubyła ?
Silesia Party 4 [official thread]
Kisiel, Ty to akurat tak wyglądasz jakbyś w ryj chciał dać za odezwanie się do ciebie Podejść nie umiesz do nowych zagadać?kisiel pisze:Brak integracji "świeżonki".... kurwa boją się, że po ryju damy czy jak?
Może tak dla zachęty kiełbasa i chleb na wejściu na party place ;P
Krzyczymy: E LI TA! E LI TA!
Zemsta normalnieleming pisze:jak nie bylo, a w umywalce w kibelku to co bylo takie kororowe okragle? muminki? pizza jak nic.booker pisze:Szkoda ze pizzy nie bylo tak jak w zeszlym roku
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Ja dopiero dziś dotarłem do domu po dwóch aftertpartiesach i ledwo co ogarniam. Podziękowania dla organizatorów za dobrą robotę, przybyłych za miłą atmosferę i dobrą zabawę było wesoło raport będzie kiedyś tam
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.
"wie pani co, nie chce już tych frytek, piwo zamiast nich wezmę"
http://www.youtube.com/watch?v=eByj8tIpsX4
- To co przygotowałeś w 1994 na kompo to prawdziwa iluzja
- Iiii, ty też nieźle pokazałeś
- To co, codziennie tak?
- No wiesz, po paru tygodniach ciśnienie wzrasta, coraz więcej scenowców się rekrutuje
- Ooo, zupka
- O ty w morde.. gąbka.. przecież w zupie nie powinno być gąbki. Panie! Panie! Co to jest? Głodny jestem, od rana nic ciepłego, na party piździ a pani mi zupę z gąbką podaje
- Wiesz że on teraz może napluć też do moich frytek?
- Ej ty! Nie chcemy też frytek. Daj zamiast nich piwo
http://www.youtube.com/watch?v=eByj8tIpsX4
- To co przygotowałeś w 1994 na kompo to prawdziwa iluzja
- Iiii, ty też nieźle pokazałeś
- To co, codziennie tak?
- No wiesz, po paru tygodniach ciśnienie wzrasta, coraz więcej scenowców się rekrutuje
- Ooo, zupka
- O ty w morde.. gąbka.. przecież w zupie nie powinno być gąbki. Panie! Panie! Co to jest? Głodny jestem, od rana nic ciepłego, na party piździ a pani mi zupę z gąbką podaje
- Wiesz że on teraz może napluć też do moich frytek?
- Ej ty! Nie chcemy też frytek. Daj zamiast nich piwo
do wjebania mi to daleo bylo, ja pierwszy synka zaczalem szarpac a on do mnie "ja tu mam wieksze prawo przebywac bo ja tu jestem codziennie a ty to tylko wynajmujesz".elban pisze:integrowali sie za to miejscowi. i ci zainteresowani co sie dzieje w srodku, i ci, ktorzy chcieli kulturalnie zrobic setke w cieple oraz ci, ktorzy chcieli wpierdolic Rafowi - tych zainteresowany miejscowy odeslal na dzielnice.
- Sebaloz/Lepsi.De
Carrion bedzie mogl spedzic ze mna godzine na X. Gratuluje zwyciezcy. Natomiast Piesia prosze o kontakt mailowy na sebaloz@wp.plSebaloz/Lepsi.De pisze:Dla zwyciezcy gfx kompo mam taka sama nagrode jak w zeszlym roku: mozliwosc spedzenia ze mna godziny czasu na najblizszym party. Mam tez nagrode pocieszenia za drugie miejsce: mozliwosc zostania moim znajomym na facebooku = 100% reply
ps. Joe swoja nagrode ze zeszlego roku chyba odbierze dopiero na LCP 2011.
bo zostanawiam sie jak ukarac tych, ktorzy chodzili mi po karimacie butami i ujebali poduszke jakims syfemskull pisze:ja z Rasputinem <- podobno z nim spałeś, dlatego pytasz ? ;>elban pisze:btw - kto siedzial na gorze, na antresoli w sobote. w sensie kto przesunal stoly i rozstawil tam sprzet?
was twenty, is five, my friend...
To się zastanawiaj, ja i tak spałem w samochodzie.elban pisze:bo zostanawiam sie jak ukarac tych, ktorzy chodzili mi po karimacie butami i ujebali poduszke jakims syfemskull pisze:ja z Rasputinem <- podobno z nim spałeś, dlatego pytasz ? ;>elban pisze:btw - kto siedzial na gorze, na antresoli w sobote. w sensie kto przesunal stoly i rozstawil tam sprzet?
Bo pecet to zwykły banan...