elban pisze:Jericho udzielił JT wsparcia
?
elban pisze:Jericho udzielił JT wsparcia
Jammer, lepiej przyznaj się ile kontenerów z browarami za tę moją publiczną wypowiedź kazałeś wysłać pod mój adres.jammer pisze:6502 z Atari mogę rozpierdolić co najwyżej młotkiem Chcę tylko nadmienić, że post TSL nie jest postem sponsorowanym, ani w żadnym wypadku autoryzowanym
Nitro, masz 100% Racji. Postaramy się nie powtórzyć tego na next edycji SP, chociaż przecież miałeś dostęp i puszczałeś sobie potem co chciałeś na bigscreenie według własnego uznaniaNitro pisze: Jedynym minusem wartym wypunktowania był content lecący na bigscreenie/głośnikach
bigscreeny: przez większość czasu nic/klasyczne dema które każdy obejrzał 100x razy,
głośniki[na głównej sali]: jeszcze gorzej bo przez dużą część party leciały z nich komercyjne klubowe szlagiery, co prawda cicho, ale psuło to imo klimat.
głośniki w barku/na zewnątrz - 100% komerchy.
https://demovibes.org/
Przepraszam bardzo, ale Tower Power, czy Dawnfall mogę oglądać choćby 15000xNitro pisze: Jedynym minusem wartym wypunktowania był content lecący na bigscreenie/głośnikach
bigscreeny: przez większość czasu nic/klasyczne dema które każdy obejrzał 100x razy,
[/url]
OMG C64 powah niczym Fakt )wackee pisze:Z ciekawszych rzeczy, właśnie przeczytałem na c64power że na silesia party 8 kserowałem wotki żeby wygrać demokompo.
Dobranoc, dziękuję.
Przecież to jest jakaś kompletna bzdura.elban pisze:Noise, Odyn - Wy też uważacie, że Arise kręciło przy wynikach?
Rafa grzeznie zapytałem na bazarowym forum.