Sebaloz/Lepsi.De pisze:Karykatury sa Rodneya.
Seba, nie potrzebuję rzecznika prasowego, zwłaszcza tak kiepskiego. Doszukałeś się już w kredytach do "Biby 3" Wegiego? Czekamy!
Splatter, karykatury jak i muzyka do nich są dziełem Rodneya, który wrócił do aktywności, jak już jakiś czas temu pisałem. Ich oryginały zostały jak to u Wojtka namalowane w "realu" i jak to zwykle, kopią dupę większości tak zwanego paper artu na scenie
Dziękuję za ciepłe słowa odnośnie mojej pracy związanej z linkingiem
Demo rzeczywiscie swietne, ale spodziewalem sie jakiegos killera, a nie dema na poziomie Lepsi, Miracles czy Samar. No ale chyba taki teraz jest poziom naszej sceny, ze trzeba sie cieszyc tym co jest

"Demo rzeczywiście świetne, ale..."
Każdy ma prawo do własnego zdania, jakkolwiek byłoby ono idiotyczne. My chcieliśmy mieć demo z efektami, których wcześniej na komodzie nie było. Jak masz czas i ochotę, to poszukaj morza, antyaliasowanych wektorów czy push-up-the light w innych komodorowskich demach. Jak dawno widzieliśmy na komodzie demo BEZ kolejnej, o ułamek lepszej od poprzedniej wersji twistowanych barów???

Tak, wiem, na tym tle pierwszy poważny efekt jaki zakodowałem, czyli miasto w 50fps z nieprostokątnymi budynkami wypada nieco blado.
Recykling efektów który uprawiają niemal wszyscy, oraz wypełnianie pustki w demach do urzygu tonami konwertowanej grafy - to nie są kierunki które nas interesują. To nie na naszym demie wczoraj usypiali ludzie
Same porazki, dobrze ze nie bralem udzialu w kompach

Nie wiem gdzie tu widzisz porażkę. Przegrać z Censorami czy demem na 30-lecie Oxyronu to porażka??
A wyników nie chce mi się komentować, nie tylko w odniesieniu do polskich releasów są mocno kuriozalne.