A jak któraś z grup zdąrzy z dwoma super demami to dopiero będzie wyczyn, jakich mało

Nie mow jeszcze ze zamierza wystawic zaka na kompo? Przeciez zapisal sie tez na X..booker pisze:Conrad mi napisal, że bedzie szykowal wolne na Silesie.
Jak ktos robi super demo na jesien to raczej na X, zeby zaprezentowac je publice liczacej 300 komodorowcow i rywalizowac z ponad 40 zapowiadanymi demami. Nawet w najlepszych latach sceny, na zadnym party nie byla jeszcze przekroczona liczba 200 komodorowcow i dem bylo najwyzej kilkanascie. Natomiast na X nie ma 4kb intro, ja na X2001 pojechalem z intrem 4kb i musialem je dac do demo kompo (zajelo 10 miejsce).Cobra pisze:A jak któraś z grup zdąrzy z dwoma super demami to dopiero będzie wyczyn
Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu mogę udostępnić źródła. Aha i tło to nie jest multi tylko hires no chyba że Sebaloz miał na myśli przerobienie na multi.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Jeszcze trzeba sie zwrocic do Stilgara czy zgodzi sie na uzycie jego kodu i wymiane grafik i muzyk.booker pisze:Conrad mi napisal, że bedzie szykowal wolne na Silesie.
Reklama dżwignią party. Carrion ma prosty i dobry pomysł. Zresztą im więcej osób sie dowie to kto wie, jacy partyzanci nas zaskoczą na imprezie.carrion pisze:pomysl taki mam żeby wszem i wobec np na #c-64 czy na csdb zacząć ogłaszać Silesie#4... jak zaczniemy to reklamować może więcej osób się zjedzie...
Super. Fajnie jakbys przerobil na multi, bo w hiresie musialby byc tylko jeden kolor w bloku zeby zrobic w bitmapie BLACK HOLEStg pisze:Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu mogę udostępnić źródła. Aha i tło to nie jest multi tylko hires no chyba że Sebaloz miał na myśli przerobienie na multi.
Nie wiem, ale wydaje mi się, iż przyjedzie na oba partiesy i na obu wyskoczy z prodsami.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Nie mow jeszcze ze zamierza wystawic zaka na kompo? Przeciez zapisal sie tez na X..booker pisze:Conrad mi napisal, że bedzie szykowal wolne na Silesie.
No właśnie. Raf, moze bys założył watek na forum CSDb?carrion pisze:pomysl taki mam żeby wszem i wobec np na #c-64 czy na csdb zacząć ogłaszać Silesie#4... jak zaczniemy to reklamować może więcej osób się zjedzie...
Przed wyjazdem na X2001 dowiedzialem sie ze bedzie intro kompo, wiec Blender zakodowal 4kb intro. Tyle ze jak dojechalem na party to okazalo sie ze jest intro kompo, ale nie jest to 4kb tylko tzw intro re make competition, czyli wlasna interpretacja jakiegos starego intra krakerskiego. Wiec moglem albo wystawic na demo kompo albo czekac pol roku np do Forever 2002.Cobra pisze:jeśli wiadomo, że na X nie ma kategorii: intro 4kb to po co je wrzucać na demo compo na tym party?
Czyli cię "wyrolowali"Sebaloz/Lepsi.De pisze:Tyle ze jak dojechalem na party to okazalo sie ze jest intro kompo, ale nie jest to 4kb tylko tzw intro re make competition, czyli wlasna interpretacja jakiegos starego intra krakerskiego. Wiec moglem albo wystawic na demo kompo albo czekac pol roku np do Forever 2002.