Oglądałem stream i demka (w zasadzie demko) na C64 nie wyglądały dobrze.
Rozumiem nerwy chłopaków z Dream i Boom.
Szkoda, że demko Dream dopiero za kilka miesięcy zobaczymy

Dziękuję Br0nek za ochłodę
Święte słowa! i bobrze że to Ty napisałeś. Ja mógłbym nieopatrznie napisać ostrzej.
I TO SIĘ NAZYWA PARTY.
No teraz to już kopiesz leżącegokar78787878 pisze: ↑14 gru 2021, 13:59Jeszcze została literówka w ułożeniu klawiszy na ostatnim screenie w tym demku. Ale to chyba trudniej wyłapać.
Przyznam, że też mam taką myśl. Z jednej strony cieszę, że nasze prace są przyjmowane na SV, ale odnoszę wrażenie że nie każdemu to się podoba, że wpieprzamy się z buciorami na taką imprezę. Grey to super facet, chce dobrze ale nie wiem właśnie czy przez to nie szkodzi imprezie. W każdym razie ja nie mam zamiaru być jakąś kością niezgody wśród ludzi, których lubię i cenie stąd też ta decyzja żeby nie jechać już na SV z pracą na C64. Chciałem to ogłosić po party. Wyszło jak wyszło. Trudno się mówi.
I tutaj mogę się podpisać każdą częścią ciała. Czy to na Foreverze, czy to na SV zawsze była fajna zabawa z kolegami z Atari. Tego typu kontakty też wpływają na rozwój jednej i drugiej sceny. O świeżej krwi raczej można zapomnieć, a dzięki tego typu osobistym kontaktom na C64 zadebiutowali Tiger i Blasph (żeby było śmieszniej kontakt złapany poprzez... Greya
no to jak już piszemy to ja napiszę... dosadniej.odnoszę wrażenie że nie każdemu to się podoba
spoko, spoko. wiemy...osobnego demo-compo na C64 nie była moja
"Dajcie spokój z tym ministrem... stare dzieje".Ty przecież też wygrałeś gfx compo na Atarii
no właśnie tak coś czułem, że to jakiś Commodorowiec pisał. Jeden z tych kawałków brzmiał jak by tak trochę komodorowo - a tu proszę MCH. generalnie bym na niego głosował nie wiedząc że to Commodorowiec i że to MCH.MCH też sobie na Pokey
Ależ oczywiście. Drobne glitche były, ale to były drobiazgi.
Co było to było. Idźmy do przodu. Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.