ale żeście nagrali streama...
dzięki za miłe słowa na livie...
odgrzebuje się po świątecznych wojażach i właśnie obejrzałem pierwsze ... 50 minut. resztę doobejrzę jeszcze w tym roku - mam nadzieję... wow! łącznie 3 godz 26 minut...
oglądając do tej pory śmiechłem parę razy. a oto moje nieistotne uwagi:
- demo ORIGON/Elysium wywala się na TVBoxie bo tam jest VSP, które nie chodzi na wszystkich c64 - ale to pewnie Brush dopowiedział. tutaj ciekawostką powinno być do jakiego innego dema swym tytułem nawiązuje pierwsze demo grupy Elysium?
- na Creazy boys party nikt nikogo nie wywalał z imprezy. Prawdopodobnie chodziło Wam o party w Poznaniu w 1994. Tam poleciały lustra w sali do baletu i przyjechała Policja i był kordon....
- Na Creazy Boys party w Szczecine w 1992 poleciało co prawda okno w sali gimnastycznej, ale i tak spaliśmy na tym mrozie w śpiworach na materacach od WFu. Wiecie jak w wojsku (#niebyłem!) - plecy w plecy.
- Na Creazy Boys party w Szczecine w 1992 faktycznie był Polo i pilismy razem. My jako młodociani on nieco starszy (Sorry Polonus

)
- Wygrane compoty Carriona? Co to za słabe pytanie konkursowe... Mam lepsze ale zapodam jak się spotkamy face_2_face bo jak bym napisał to Internet zapamięta

a już na pewno Sebaloz zapamięta...
Uff. Jutro dooglądam resztę.