Panie co Pan chcesz? Papier jest? Jest! Berło jest? Jest! No to będzie Pan zadowolony!
SillyVenture 2k20 (+1) - robione w roku aktualnym
Re: SillyVenture 2k20 (+1) - robione w roku aktualnym
B O O M !
we are the commodore terrorists
-------------------------------------
[TEDDY BEER C=64 PARTY]
[TEDDY BEER C=64 PARTY]
Do pełni szczęścia brakowało tylko niesympatycznej klozet-babci.
. : dream : .
Boom!
Boom!
Najlepsza na świecie jest miłość w klozecie a każdy szalet jest pełen zalet hahaha dobre
- Sebaloz/Lepsi.De
szkoda ze ochrona niespodziewanie zamknela lokal w sobote o 1 w nocy
zaproponowalem zeby nastepnym razem swoja prace wykonywali zdalnie z domu (lokal naszpikowany kamerami)
no i trzeba bylo isc do Hostelu Elektryk 10 zl /doba
zaproponowalem zeby nastepnym razem swoja prace wykonywali zdalnie z domu (lokal naszpikowany kamerami)
no i trzeba bylo isc do Hostelu Elektryk 10 zl /doba
Dobra też była dzisiaj ta sfochowana barmanka. Strach było coś zamówićSebaloz/Lepsi.De pisze: ↑22 sie 2021, 21:56szkoda ze ochrona niespodziewanie zamknela lokal w sobote o 1 w nocy
Po tyle była zrzutka na tą cytrynówkę?
Boom!
Boom!
- Sebaloz/Lepsi.De
Moze sie gdzies spieszyla, bo przez dwa dni siedziala w pracy na tinderze.kenji pisze: Dobra też była dzisiaj ta sfochowana barmanka. Strach było coś zamówić
Nie placilem za nic.kenji pisze: Po tyle była zrzutka na tą cytrynówkę?
Świat się kończy jeśli takie ładne dziewczyny muszą faceta przez Tindera szukaćSebaloz/Lepsi.De pisze: ↑22 sie 2021, 22:37Moze sie gdzies spieszyla, bo przez dwa dni siedziala w pracy na tinderze.kenji pisze: Dobra też była dzisiaj ta sfochowana barmanka. Strach było coś zamówić
Boom!
Boom!
- Sebaloz/Lepsi.De
Kiepsko platna praca, brak perspektyw, do pracy dojezdza samochodem kolezanki.kenji pisze: Świat się kończy jeśli takie ładne dziewczyny muszą faceta przez Tindera szukać
Dwie noce spędzone na stadionowym parkingu i takie obserwacje. Powinieneś w Rutkowski Patrol pracować
Boom!
Boom!
Spuchnięte dupsko i kolana jak z waty po 8 godzinnym powrocie pociągiem (w korytarzu). Ciekawe czy Sebaloz pożałował nas choć przez chwile wygniatając przez całą drogę miękkie siedzenie. Przynajmniej był czas na obróbkę fotek, podzielę się w takim razie kilkoma na gorąco.
Zdjęcie wcale nie pozowane! Tak, to jest tort: Cała C64 brygada: ... plus główny org: Miejscówka demoscene na plaży (kto był ten wie) Przed rozdaniem nagród: A to już fotka jak najbardziej pozowana: Trofea: Lokowanie produktu: Nie można było przejść obojętnie obok tej urokliwej scenerii: Więcej fotek dołączy się do relacji.
Zdjęcie wcale nie pozowane! Tak, to jest tort: Cała C64 brygada: ... plus główny org: Miejscówka demoscene na plaży (kto był ten wie) Przed rozdaniem nagród: A to już fotka jak najbardziej pozowana: Trofea: Lokowanie produktu: Nie można było przejść obojętnie obok tej urokliwej scenerii: Więcej fotek dołączy się do relacji.
B O O M !
TEDDY BEER C=64 PARTY [csdb]
TEDDY BEER C=64 PARTY [csdb]
- Sebaloz/Lepsi.De
Trzymalem wolne miejsce na tyle sie udalo, potem ktos usiadl. Wystarczylo podejsc i powiedziec ze masz miejscowke na te wlasnie miejsce. Tam chyba nikt nie mial miejscowek.rebok pisze:Ciekawe czy Sebaloz pożałował nas choć przez chwile wygniatając przez całą drogę miękkie siedzenie.
hmmm siedzialem prawie caly piątunio i Seba oczywiście na miejscu był i jak zwykle zaciekawił mnie life hackami ale kufa! kiedy wy przyjechaliscie? w sobote?!
Mi sobota wypadła z gry bo jak zwykle ... zycie ... no i teraz mam mega moralniaka ze nie stanąłem na rzęsach i nie wpadłem chociaz na godzinke ...
Mi sobota wypadła z gry bo jak zwykle ... zycie ... no i teraz mam mega moralniaka ze nie stanąłem na rzęsach i nie wpadłem chociaz na godzinke ...
Jo jo. Ty się lepiej przyznaj, że po prostu mnie unikasz.
B O O M !
[TEDDY BEER C=64 PARTY]
[TEDDY BEER C=64 PARTY]
Dobrze, że imprezy są 2 dniowe, każdy z nas może pojechać. Inaczej to byśmy musieli się umówić na które Ty jedziesz, a na które ja.
B O O M !
[TEDDY BEER C=64 PARTY]
[TEDDY BEER C=64 PARTY]
Dla porządku, chyba można odpiąć?
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.