Z tym marketingiem to nie przesadzaj

tzn na X nie zdążę nic zrobić ale potem - kto wie

Mówię o marketingu szeptanym który stosowałeś na RW. Wszędzie tam gdzie podchodziłem po Tobie, padało pytanie/stwierdzenie: słyszałem, że będzie party w Opolu? Jedynie w pizzerii obok nikt nie pytał o partycarrion pisze: Z tym marketingiem to nie przesadzaj![]()
tzn na X nie zdążę nic zrobić ale potem - kto wie
Atarowska Koneksja pisze:Ale za muzykę odgrywaną w autoplayu po wejściu na stronę życzę ci serdecznie sesji z Pokeyem z "głośniczków" Pinokia, najlepiej w jakimś małym pomieszczeniu bez wyjścia
Nagrody czekająbimber pisze:Miałem mocne postanowienie aby w przyszłym roku po raz pierwszy wybrać się na PH, ale widzę że nic z tego
Powodzenia Yougorin! Postaram się wesprzeć imprezę co najmniej czymś na compo.
Cześć heniek29crheniek29cr pisze:Cześć yugorin.
.......
Ze sceną praktycznie nic mnie nie łączy ale z C64 już wiele więc chętnie w końcu odwiedzę jakieś nasze party a przy okazji jestem do Twojej dyspozycji![]()
Oczywiście termin musi mi się zgrać z pracą ale postaram się zrobić co się da.
Pozdrawiam serdecznie
ŻE OPPELN.elban pisze:co do X.
* że opole
Liczę na Twój set. Nie da się ukryć, że w tej dziedzinie jesteś the bestwackee pisze:Będę.
I jakby coś trzeba było pomóc, to dajcie znać
Ja zawsze chętnie zagramisildur pisze:Liczę na Twój set. Nie da się ukryć, że w tej dziedzinie jesteś the best
Doskonale!wackee pisze:Ja zawsze chętnie zagramisildur pisze:Liczę na Twój set. Nie da się ukryć, że w tej dziedzinie jesteś the best
Coś ogarnę. Może zrobię format jak paczka papierosów. Logo, data, miejsce i takie tam. Zobaczę co wyprodukuje mi agencja i w jakich ilościach. Będę informował.kotrobot pisze:Jeżeli chodzi o wlepki, to raczej myślałem o jakichś ładnych do rozdania (limitowana ilość), a nie obklejania ścian i kibli, bo tu faktycznie nie jest to tolerowane.