Forever 2016
- Sebaloz/Lepsi.De
-
Rób rób! Ja uwielbiam jednokilówki od czasu kiedy zobaczyłem pierwszą z nich i miałem szczęście, że to akurat był Fafiksplatterpunk pisze:Można powiedzieć że "mam plan" i niewykorzystane zasoby do zrobienia jednokilówki.
jestem najzabawniejszym kolesiem w tym wątku
- kordiaukis
- Grupa: aRise
Jestem już na SK, potwierdzam 100% przybycie na Forever.
Pewnie w tym roku nie znajdzie się nikt chętny na bale w mieście, ale dla zachęty to tradycyjnie w Steps'ie - w pubie jest Jameson St.Patrick's Weekend, a w sobotę na piętrze w clubie jest Power of Energy Tour 2016, 2 DJ'ów + laser show, led wall & vfx by Wazowski.
PS. Dla zachęty dla naszego "karciarza", Steps Club należy do systemu kart wiernościowych Lyoness, możliwy gruby cashback
Pewnie w tym roku nie znajdzie się nikt chętny na bale w mieście, ale dla zachęty to tradycyjnie w Steps'ie - w pubie jest Jameson St.Patrick's Weekend, a w sobotę na piętrze w clubie jest Power of Energy Tour 2016, 2 DJ'ów + laser show, led wall & vfx by Wazowski.
PS. Dla zachęty dla naszego "karciarza", Steps Club należy do systemu kart wiernościowych Lyoness, możliwy gruby cashback
-
-
Może uda się dokończyć co się zaczęło.Atarowska Koneksja pisze: Rób rób! Ja uwielbiam jednokilówki od czasu kiedy zobaczyłem pierwszą z nich i miałem szczęście, że to akurat był Fafik
Jeszcze nieco ponad 21 godzin do deadline'u
A Wy jak tam Atarowskie Koneksje? Knujecie coś na compo?
-
No dobra, ja właśnie z BA przyjechałem do TN i w Rotundzie wreszcie jest Wi-FI!!!SUDi pisze:Niestety, siedzę służbowo w BA. Przyjadę jutro popołudniu. Do zobaczenia.
Powiem tam - nie ma was z Sebą w greetingsach ale tylko tyle możemy powiedzieć na chwilę obecną!splatterpunk pisze:A Wy jak tam Atarowskie Koneksje? Knujecie coś na compo?;)
jestem najzabawniejszym kolesiem w tym wątku
No niemożliwe. Powiało światowo panieAtarowska Koneksja pisze:No dobra, ja właśnie z BA przyjechałem do TN i w Rotundzie wreszcie jest Wi-FI!!!
Za dużo bajtów zajmuje Seba z kebabemAtarowska Koneksja pisze: Powiem tam - nie ma was z Sebą w greetingsach ale tylko tyle możemy powiedzieć na chwilę obecną!
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
a ja robie produkcjeSebaloz/Lepsi.De pisze:Pilimy z Leonem. It works
A ty jak spedzasz weekend?
http://retronavigator.com/post/14131666 ... 64c-4amiga
c64portal.pl, retronavigator.com
-
Uff, i po party. Sporo dyskusji, na różne ciekawe sprawy. Kompoty nie widziałem, bo zaczęły się już o 15, a kto o tej porze nie śpi po piątku? Wrrr. Kompoty mają być wieczorem i szlus. Special thx goes to Kisiel/Icon za doborowe towarzycho. Dziękuwa Atarowcom, Amigowcom i wszystkim z którymi obalałem system. Do zobaczenia znów.
heh
ależ mnie miło orgi zaskoczyli - dostałem medal
http://retronavigator.com/post/14189389 ... -to-aceman
dzięki dla Acemana że chciało mu się to podesłać...
ależ mnie miło orgi zaskoczyli - dostałem medal
http://retronavigator.com/post/14189389 ... -to-aceman
dzięki dla Acemana że chciało mu się to podesłać...
c64portal.pl, retronavigator.com
-