Life after X'12

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wackee
Grupa: Arise
Kontakt:

#21 Post autor: wackee »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:jesli chcesz to wpadnij to pogadamy, bo przez internet w ludzi wstepuje diabel.
W niektórych diabeł, w innych dar komunikacji międzyludzkiej.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#22 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Polacy sami sobie zgotowali ten los. Polecam lekture dwoch watkow na csdb. Polak jeden na drugiego donosi, a moderatorzy jedna po drugiej kasuja nasze produkcje, eventy i organizatorow party. Spoleczniaki i szmalcownicy, gdyby nie oni to nikt by sie do tych rzeczy nie przypierdolil. Gdyby to jeszcze robili po cichu na priva jak na prawdziwego konfidenta przystalo, ale donosza sobie spokojnie otwartym tekstem na forum.

http://noname.c64.org/csdb/forums/?room ... icid=86841

http://noname.c64.org/csdb/forums/?room ... allposts=1
Ostatnio zmieniony 03 lis 2012, 01:04 przez Sebaloz/Lepsi.De, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wackee
Kontakt:

#23 Post autor: wackee »

Taki z Ciebie już światowiec, że o Polakach piszesz "oni" a nie "my"? Emigracja wewnętrzna czy kompleksy? Żal to czytać.

Edit.
Ubiegnę szybką ripostę.
Żebyś Ty na żywo był taki wyszczekany jak w internecie.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#24 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Tak to widze. Czy np jakis Niemiec na Niemca donosi ze wrzucil jakis podejrzany stuff ktory trzeba skasowac, bo nie jest zgodny z regulaminem prywatnego site jakim jest csdb? Polacy, nic sie nie stalo :)

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#25 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

wackee pisze:Ubiegnę szybką ripostę.
Żebyś Ty na żywo był taki wyszczekany jak w internecie.
Zadam tylko pytanie ile czasu trwala Twoja rozmowa z Groepazem czy moze innym moderatorem csdb, w zeszly weekend na X2012? Chyba ze wolisz z nim rozmawiac tylko przez internet :)

Awatar użytkownika
wackee
Kontakt:

#26 Post autor: wackee »

Na Xie z mało kim rozmawiałem w ogóle. Jak masz IQ chociaż 70 to powinieneś się domyśleć dlaczego.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#27 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

wackee pisze:Jak masz IQ chociaż 70
Naprawde chcesz ze mna w ten sposob dyskutowac?

randall
Grupa: msl/esm

#28 Post autor: randall »

panowie, przyhamujcie. wszyscy. proszę.

http://www.youtube.com/watch?v=hiKBY95gf8E

kotrobot
Grupa: ŁYSI

#29 Post autor: kotrobot »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Polacy sami sobie zgotowali ten los. Polecam lekture dwoch watkow na csdb. Polak jeden na drugiego donosi, a moderatorzy jedna po drugiej kasuja nasze produkcje, eventy i organizatorow party. Spoleczniaki i szmalcownicy, gdyby nie oni to nikt by sie do tych rzeczy nie przypierdolil. Gdyby to jeszcze robili po cichu na priva jak na prawdziwego konfidenta przystalo, ale donosza sobie spokojnie otwartym tekstem na forum.

http://noname.c64.org/csdb/forums/?room ... icid=86841

http://noname.c64.org/csdb/forums/?room ... allposts=1
Podobnie jak Murdock nic nie zrozumiałeś.

Wpis Silenta składał się ze zdania "Nigdy nie był na scenie c64" (nie wiem kto to napisał).
Skoro nigdy nie był na scenie c64, to z definicji nie ma go w bazie o scenie c64, nie? Chodziło mi o to dziwne zdanie. Obecność, czy brak Silenta na CSDb jebie mnie po całości.

Zjedz lepiej kebsa i pomyśl.
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#30 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

kotrobot pisze:Skoro nigdy nie był na scenie c64, to z definicji nie ma go w bazie o scenie c64, nie?
Quoting Groepaz: "and whatever you think demoscene is about, csdb isnt the scene, and the scene is not csdb."
kotrobot pisze:Chodziło mi o to dziwne zdanie. Obecność, czy brak Silenta na CSDb jebie mnie po całości.
Silent byl pierwszym organizatorem multiplatformowego party w Polsce, ktory zaczal fair traktowac ludzi z c64 i nasze kompa. Mogles nie wiedziec ile zrobil dla sceny c64, nawet jesli nigdy na niej nie byl. Jak zwykle zaczyna sie od niewinnego zdania, ktore nawet nie wiadomo kto napisal. Prosze tylko zeby zostawic w spokoju wszystkie polskie rzeczy na csdb, bo moderatorzy tylko czekaja na takie sygnaly i wiadomo jak to sie konczy.

kotrobot
Grupa: ŁYSI

#31 Post autor: kotrobot »

No i dalej nie rozumiesz...

Nie obchodzi mnie kim jest/był Silent.

Taki jesteś kolega i obrońca (czemu teraz się uaktywniłeś?) - TO GO KURWA DODAJ DO CSDB!

Ale bez opisu, że nigdy nie scenie c64 nie był.
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.

irwin

#32 Post autor: irwin »

@Carrion odnośnie tego co Cię trapi. Myślę że najlepiej Ci to wyjaśni sam... Carrion. Który na ten sam temat prac robionych np wired rok temu pisał:

"is it good to wire/copy/reference? who is better? the one who is great pixel skilz0r (dk?) or the one who actually can paint/draw (mermaid?). but frankly – i dont care…
i’m tired of trying to figure it out. i dont care. i’ll pixel the way i used to using wires, references, copying. using photos, using layers, using timanthes, converting…. etc, ec
i d o n t c a r e !"

oraz

"What is the problem?!? Its the DEMOSCENE!!! and not the school of art or something. We were always copying/1:1/wiring etc etc."

Carrion nie przejmuj się więc tym! Serio! Skoro Ty uważasz że możesz sobie wired'ować ;) to daj szansę innym, daj szansę PAL'owi niech on też sobie po wired'uje. Nie bądź "Kali ukraść dobrze. Kalemu ukraść źle". Nie wypada.

;)

Awatar użytkownika
wackee
Kontakt:

#33 Post autor: wackee »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Naprawde chcesz ze mna w ten sposob dyskutowac?
Tak naprawdę to nie chcę z Tobą dyskutować w ogóle, ale z uporem maniaka nie umiesz wyczuć momentu w którym należałoby się przymknąć, a nie wpierdalać między wódkę a zagrychę. A Twoja motywacja to cytuję z PMa którego do mnie napisałeś "Wacek nie podskakuj bo skasują mi Pozera z Mekki". I to jesteś właśnie cały Ty, Seba, własny partykularny interes i niewiele więcej.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#34 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

kotrobot pisze:Taki jesteś kolega i obrońca (czemu teraz się uaktywniłeś?) - TO GO KURWA DODAJ DO CSDB!
Nie siedze na forum i nie sledze wszystkich watkow. Po prostu skasowali mi jedno party z mojego profilu na csdb i tak trafilem na watek z Silentem. Nie bede dodawal ani tego party ani Silenta, bo zaraz jakis Polak doniesie. Moze za jakis czas jak sie sytuacja uspokoi.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#35 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

wackee pisze:I to jesteś właśnie cały Ty, Seba, własny partykularny interes i niewiele więcej.
A jaki Ty masz interes zeby Arise#$10 bylo na csdb? Czy nie wlasny i partykularny?

Awatar użytkownika
wackee
Kontakt:

#36 Post autor: wackee »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:A jaki Ty masz interes zeby Arise#$10 bylo na csdb? Czy nie wlasny i partykularny?
Chyba interes ujemny, skoro wciąż rozdajemy te płyty za darmo (a których wyprodukowanie jak zapewne wiesz kosztuje prawdziwe pieniądze, za które moglibyśmy nakupować sobie kebabów albo kupić bilety lotnicze na Xa).

Koszty produkcji płyt są w internecie. Jak się nudzisz, zrób research, a jak już wszystko policzysz to pogadamy o partykularnym interesie.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#37 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

wackee pisze:Chyba interes ujemny, skoro wciąż rozdajemy te płyty za darmo
Ale cale to zamieszanie na csdb przyczynilo sie chyba do wiekszej promocji płyt?
wackee pisze:(a których wyprodukowanie jak zapewne wiesz kosztuje prawdziwe pieniądze
Zrobilem kilkanascie kopii i rozdalem na Datastorm i Revision. To tez kosztowalo prawdziwe pieniadze.

Awatar użytkownika
wackee
Kontakt:

#38 Post autor: wackee »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Zrobilem kilkanascie kopii i rozdalem na Datastorm i Revision.
No to wiesz o jakim "interesie" mówię.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#39 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Jeszcze wczoraj bylo, ale juz jakis spoleczniak doniosl i skasowali.
[CSDb] - Friends With Benefits by Elyta (2012)
noname.c64.org/csdb/release/?id=108438
Obrazek

Awatar użytkownika
Nitro
Grupa: Black Sun

#40 Post autor: Nitro »

Serio przychillujcie, szczególnie prośbę kieruje do Sebaloz'a.

W pełni zgadzam się z tym, że sytuacja na CSDB ssie, ale lepiej nie działać impulsywnie i produkować flame na 10 stron i to na Polskim forum.

ODPOWIEDZ