breakpoint 2009
Jak bedziesz wiedzial, odezwij sie. Jezeli zaplanujesz wyjazd z poludnia Polski o wczesnej godzinie (np. 6 rano), to ja bym sie pisal. Ja musze jeszcze dojechac na Slask, ale jakos powinienem dac rade...carrion pisze:DJ G:
Nie umiem jeszcze na to odpowiedzieć. jest jeszcze ponad miesiąc do imprezy i narazie rozpatruje możliwości dojazdu.
Lipne stereotypy, wg. polskiej sceny Amiga&PC jest świetnie, przychylam się do tej opinii po gapieniu się na stream.Carrion chrzancie BP, Forever jest za tydzien, samochodem na Slowacje blizej, i bardziej osmio bitowo niz na tym niemieckim zlocie graczy w quake'a.
A gracze są wyjebywani, jeśli nie ma miejsca dla scenowców

a o ktorej czesci sceny mowimy?Nitro pisze:Lipne stereotypy, wg. polskiej sceny Amiga&PC jest świetnie, przychylam się do tej opinii po gapieniu się na stream.Carrion chrzancie BP, Forever jest za tydzien, samochodem na Slowacje blizej, i bardziej osmio bitowo niz na tym niemieckim zlocie graczy w quake'a.
o tych, ktorych zawolaniem jest 'loda szmato', kradna plecaki, czy tej normalniejszej czesci?
was twenty, is five, my friend...
- Sebaloz/Lepsi.De
Voyager jest pół krwi komodorowcem, jednak zaliczylbym go do zlodzieji pocalunkow 
Komodorowcowi zginal plecak, wiec w glowach powstala grupa pecetowcow i amigowcow kradnacych pleckaki.
Atarowcowi zginal spiwor, wiec w glowach powstala grupa komodorowcow kradnacych spiwory.
Amigowcom zginely listwy acar, wiec w glowach postala grupa komodorowcow kradnacych listwy arar.
Smieszy mnie to jak mozna po jednej akcje szufladkowac cale grupy, wiadomo wiekszosc zasluguje na ostracyzm, z pozostalymi nie warto gadac, lepiej siedziec w domu i oceniac zachowania..
Wystarczy przejechac sie do Mielna na SLC zeby przekonac sie ze nie ma animozji miedzy scenami, przekonac sie ze LODA SZMATO nie jest zadna grupa, tylko sposobem na kierowanie głów do dołu, jesli ktos nie ma poczucia humoru niech po rycersku klęka do miecza

Komodorowcowi zginal plecak, wiec w glowach powstala grupa pecetowcow i amigowcow kradnacych pleckaki.
Atarowcowi zginal spiwor, wiec w glowach powstala grupa komodorowcow kradnacych spiwory.
Amigowcom zginely listwy acar, wiec w glowach postala grupa komodorowcow kradnacych listwy arar.
Smieszy mnie to jak mozna po jednej akcje szufladkowac cale grupy, wiadomo wiekszosc zasluguje na ostracyzm, z pozostalymi nie warto gadac, lepiej siedziec w domu i oceniac zachowania..
Wystarczy przejechac sie do Mielna na SLC zeby przekonac sie ze nie ma animozji miedzy scenami, przekonac sie ze LODA SZMATO nie jest zadna grupa, tylko sposobem na kierowanie głów do dołu, jesli ktos nie ma poczucia humoru niech po rycersku klęka do miecza

Voyagera zdecydowanie do normalnych.
A co do kolegow od Loda Szmato to szufladkuje ich na podstawie kilkunastu innych zachowan, w tym skakaniu po samochodach, sikaniu w autobusie, krzyczenia Loda Szmato w kierunku 60letniej kobiety (rozumiem, ze tez miela kleknac do miecza?).
No i oczywiscie masz racje Sebastian, nie bylem tam, nie widzialem, slyszalem jak opowiadaly to stare baby w kolejce po miesio.
A co do kolegow od Loda Szmato to szufladkuje ich na podstawie kilkunastu innych zachowan, w tym skakaniu po samochodach, sikaniu w autobusie, krzyczenia Loda Szmato w kierunku 60letniej kobiety (rozumiem, ze tez miela kleknac do miecza?).
No i oczywiscie masz racje Sebastian, nie bylem tam, nie widzialem, slyszalem jak opowiadaly to stare baby w kolejce po miesio.
was twenty, is five, my friend...
- Sebaloz/Lepsi.De
W tym aucie pekla przednia szyba, ale takie rzeczy mozna posklejac 
Zreszta na byle komodorowskim party mozna bylo zobaczyc polamane krzesla czy zdemolowane kible albo porabane siekiera wyposazenie sali
W polowie lat 90-tych na komodorowskich party popularne bylo wykrzykiwanie JEBAĆ STARE BABY i chyba nikt nie myslal zeby to naprawde robic, ale moge sie mylic
Wymienione przez Ciebie zachowania, byly juz dawno na komodore i nikogo to nie bulwersowalo, sam sie smiales z sikania w pociagu

Zreszta na byle komodorowskim party mozna bylo zobaczyc polamane krzesla czy zdemolowane kible albo porabane siekiera wyposazenie sali

W polowie lat 90-tych na komodorowskich party popularne bylo wykrzykiwanie JEBAĆ STARE BABY i chyba nikt nie myslal zeby to naprawde robic, ale moge sie mylic

Wymienione przez Ciebie zachowania, byly juz dawno na komodore i nikogo to nie bulwersowalo, sam sie smiales z sikania w pociagu

OMG ale dyskusja się rozpętała. Dziwią mnie te niektóre aluzje. Kiedyś Commodorowcy robili zadymy na partiesach, po nich przyszli Amigowcy i Pecetowcy. A teraz już nikogo nie ma. Brać scenowa spoważniała, brak młodych następców, nikt już nie robi trzody na multiplatformach, tylko przyjeżdżają z żonami i dziećmi. Taka naturalna kolej rzeczy. Szufladkowanie też mi się nie podoba. Loda szmato też już umarło. Po prostu na wszystko przychodzi odpowiedni czas. Starzejemy się 

http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De