Forever 2011
- Sebaloz/Lepsi.De
Pardon nie jest zapisany, prosze sie wpisac na stronie!splatterpunk pisze:dołączą Odyn z Pardonem.
Zauwazylem ze Kenji sie zapisal, ale spektrumowcow dalej jest szesciu wiecej niz nas..
Atarowiec matosimi oszukuje, nie jedzie na party i nic nie wystawia ale sie wpisal

Ma ktos kontakt do Ramos, niech pisze jak jedzie, moze ktos dolaczy.
Cactus sie nie odzywa, mam nadzieje ze bedzie

Kto chce jeszcze jechac?
Niech ktos wezmie Ultimate, trzeba zrobic prezentacje BluReu. Farmsong mozna sobie darowac

-
Gdybym jechał wozem to wziąłbym pewnie wszystko poza piwem w które to zaopatrzyłbym się w Trencinie, bo słowackie piwo dobre jest. Niestety, ale nastała drożyzna. Pamiętam jak ku mojemu osłupieniu w jednym ze sklepików w Hornej Suczy (czy może to był jakiś bar) liczyli sobie 2 (słownie: dwa) EURO za tabliczkę czekolady Milka. Może się okazać, że tym razem przyjdzie zapłacić za tę przyjemność 10 zeta w przeliczeniu (inflacja?).
Jeśli zakupy na Słowacji to tylko w hipermarkecie (Hypernova w Trencinie).
-
Obecność Pardona z Odynem na party oceniam na jakieś 55%.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Pardon nie jest zapisany, prosze sie wpisac na stronie!splatterpunk pisze:dołączą Odyn z Pardonem.
W czwartek mają dać znać ostatecznie czy jadą.
Eeee? Gdyby nie było internetu ani poczty ani telefonów i chciałbym jakoś znaleźć Ramosa nie wiedząc gdzie jest to co jak co ale uderzyłbym najpierw na LigotęSebaloz/Lepsi.De pisze: Ma ktos kontakt do Ramos, niech pisze jak jedzie, moze ktos dolaczy.
Cactus sie nie odzywa, mam nadzieje ze bedzie![]()

Co do Cactusa to on się nigdy nie odzywa i zawsze przyjeżdża.
Podobno cały czas czyta forum i się z nas anonimowo naśmiewa.
W każdym razie ogólnie jest drożej niż w Polsce, na wsi może to być nawet o kilkanaście % więcej. Na szczęście alko w sklepach i żarcie w restauracjach kosztuje podobnie co w zeszłych latach.splatterpunk pisze:Gdybym jechał wozem to wziąłbym pewnie wszystko poza piwem w które to zaopatrzyłbym się w Trencinie, bo słowackie piwo dobre jest. Niestety, ale nastała drożyzna. Pamiętam jak ku mojemu osłupieniu w jednym ze sklepików w Hornej Suczy (czy może to był jakiś bar) liczyli sobie 2 (słownie: dwa) EURO za tabliczkę czekolady Milka. Może się okazać, że tym razem przyjdzie zapłacić za tę przyjemność 10 zeta w przeliczeniu (inflacja?).
zielok pisze:Sudi którą drogę proponujesz z Katowic, przez Cieszyn czy ta drugą? Chodzi głownie a możliwość szybszego dotarcia do celu (czyli jakość asfaltu na drodze, mniej kręte uliczki etc)
Czy na Słowacji tankując gaz jest samoobsługa czy robi to obsługa?
W piątek popołudniu omijałbym Bielsko-Białą (i wszystkie miasta po drodze - Pszczynę, Cz-Dziedzice) z daleka, zakorkowana na maxa, a trzeba przejechać przez miasto żeby dostać się na wypadówkę na Zwardoń. Zdecydowanie przez Cieszyn, droga jest OK, bez większych dziur już na szczęście, pozałatali.
Z gazem nie wiem, nigdy nie tankowałem, zresztą i tak głównie tankuję w Polsce, tutaj 95-tka stoi już 1,45 - 1,5 eura

Będzie.Sebaloz/Lepsi.De pisze: Niech ktos wezmie Ultimate
Jak mozecie wiezcie jakis subwłufer i głośnki. Ja mam, ale samolotem to chyba w dupe wsadze. Zreszta... zobacze hahah
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Zajebiscie.kenji pisze:Przyjemności
Ja wezmę nagłośnienie.
No to jeszcze jakbyś miał kabel C64->svideo na czincze to juz miodo. No i z tego jakoś do Twojego nagłośnienia.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Pilne! Nie mam kontaktu z Atarowcem, z którym miałem jechać na party... W związku z tym mam pytanie, czy trasa któregoś z szanownych Komodorowców na Forever będzie przebiegać przez Kraków? Jeżeli nikt nie będzie mnie w stanie zabrać autem, to niestety, w tym roku nie będę miał możliwości pojawienia się na party...