Dzis oddzwonili do mnie z MOSiRu - we wtorek z Volcano jedziemy zalatwiac miejscowke
Ogolnie: zaproponowano hale sportowa zamiast traffica (ktory swoja droga teraz bedzie remontowany a w tej przyleglej hali zabuduja cos innego zamiast skateparku).
ohhh czyżby były prysznice???????????? Ja pierdziule co za odpowiedzialność przed organizatorami, słyszałem że słuchawką można zadzwonić do rydza
Panowie że tak pierwszy się spytam... co z alkoholem w tym miejscu?
Trzeba będzie robić SP1 ?
Party place wyglada jak na fotkach. Przy mosirze jest zajazd z miejscem noclegowym na kilkadziesiat osob. do dyspozycji na miejscu jest nawet kuchenka (cale to pomieszczenie to opuszczona kawiarnia, wlacznie z kuchnia)
Alko bedzie mozna spozywac na party place - nie bedzie sytuacji jak na SP1 (to chyba chciales uslyszec...).
Pewne szczegoly bedziemy jeszcze ustalac. Ogolnie jesli przyczynimy sie do promocji miasta w jakis namacalny sposob, to bedziemy mogli liczyc na darmowy projektor czy obnizona cene najmu lokalu.
Raf pisze: Ogolnie jesli przyczynimy sie do promocji miasta w jakis namacalny sposob, to bedziemy mogli liczyc na darmowy projektor czy obnizona cene najmu lokalu.
Linki do różnych tam stron "miasta" na sajcie i licznik ile ludzie naklikali na nie - bardzo namacalne
Raf
Dobra robota:
Ja jeszcze bym zalecał aby może zrobić konto na datki... i najlepiej zrobić to juz teraz i co jakiśczas przypominać - niech się chociażkilka stów uzbiera to już będzie wam łatwiej. Jak podasz konto to jako pierwszy wpłacę datek na S5 High-Five.
All:
Robimy przaśny stół #2!!!
Ogłośmy to wszystko na CSDB/IRCu żeby sciągnąć ludzi.
A może być ciężko bo to 2 miesiące po LCP.