X2010 w Holandii (1-3 pazdziernika 2010)
-
Jest zniżka "młodzież do 26 lat" - w takim configu płacisz tylko 320 zetaLolita pisze: Splatterpunk, nie ma jakiś biletów studenckich/ulgowych?![]()

no i są dodatkowe koszty dojazdu z Eindhoven na party place ale jak wspomniał Sebaloz są one niewielkie.
Przy okazji: http://www.przejazdyautobusowe.eu
Lolita: z Wrocławia do Eindhoven w dwie strony polecisz ciagle jeszcze za 160 zl. Problem w tym, ze powrot jest dopiero w poniedzialek. Ale zawsze mozesz wziac lot w jedna strone, a w druga wrocic autokarem /moze tak wyjdzie taniej, a na pewno wygodniej/. Albo zostac do poniedzialku. My znalezlismy hostel za 25 eur, czyli ok 100 zl. 160+100=260, czyli ciągle jeszcze taniej niż dojazd autokarem.
Dzięki za info, ale.. Nie ma opcji, żebym w poniedziałek jeszcze nie wróciła do Polski. Mogę wrócić w środku nocy w niedzielę, o 5 rano w poniedziałek, ale niestety muszę być w pracy na 8. Autokar jest w Polsce dopiero w poniedziałek wieczorem niestety.
Dalej czekam na to czy Warszawska grupa mnie przygarnie, może mi się poszczęści
Dalej czekam na to czy Warszawska grupa mnie przygarnie, może mi się poszczęści

"Eskalacja wszelkich napięć rozpoczyna się wraz z porzuceniem dialogu."
- Sebaloz/Lepsi.De
Oficjalnej ceremonii otwarcia nigdy nie bylo, chodzi o wpuszczanie do srodka na party place. Ja nie mialem problemu z wejsciem na X, a zwykle bylem duzo przed otwarciem. Proponuje poczekac na samolot z Katowic, ktory przylatuje 12.50 (wizzair W6 127). Jakby sie spoznil to wysle smsa. Mozna pozwiedzac jakies bary w centrum Eindhoven. Do Heeze bym tak wczesnie nie jechal, bo to pewnie taka sama dziura jak miasteczko obok starego party place w Hengelo, czynny tylko jakis pawilon z roslinami. Albo mozna od razu jechac na party place i probowac sie wbijac na darmowe piwo itp. Poza tym z Eindhoven mozna szybko dostac sie do Amsterdamu, tylko 1 godzina 20 minut podrozy pociagiem, bilet w dwie strony za 32.90 euro.provee pisze:Co oznacza za granicą, że o godz. 18 'doors open'? ze o tej porze jest oficjalne powitanie czy ze dopiero wpuszczaja? pytam, bo mamy samolot w piatek o godz. 12 juz w eindhoven i nie wiem czy mam pic browary na miescie do godz. 18, czy mozna sie juz tam wbijac..
- Grupa: aRise
- Sebaloz/Lepsi.De
-
Up Up!
Podbijam temat. Dzisiaj wstałem przeziębiony ale do wyjazdu na X jeszcze 8 dni więc myślę, że się wykuruję. Zaraz po powrocie z Silesii zabrałem się za kodowanie "modular arts", czyli dość prostego efektu kolorowo-mozaikowego w 8x8. Sęk w tym, że efekt (wygenerowanie kolejnej mozaiki na cały ekran) trwa aż nieco ponad 1 sekundę (tak, w assie). Liczy się to w realtime, bez żadnych tabelek
Nie jest to zawrotny efekt, ale po konsultacjach z Lemingiem i Bookerem doszedłem do wniosku, że nie ma sensu czekać na swój "wielki kod który jeszcze niebawem na pewno powstanie i wtedy qrfa zobaczycie". Gdybym miał możliwości to wystawiłbym to na Silesii (niestety, byłem przedtem zajęty innymi wsprawami) a tak jest X i motywacja.
Coś tam jeszcze się kombinuje, słowem: Vulture Design tworzy kolejne demo dla początkujących
A co z Wami grafikami, muzykami, koderami?
Może odrobinę psychicznego wsparcia przed party?
Podbijam temat. Dzisiaj wstałem przeziębiony ale do wyjazdu na X jeszcze 8 dni więc myślę, że się wykuruję. Zaraz po powrocie z Silesii zabrałem się za kodowanie "modular arts", czyli dość prostego efektu kolorowo-mozaikowego w 8x8. Sęk w tym, że efekt (wygenerowanie kolejnej mozaiki na cały ekran) trwa aż nieco ponad 1 sekundę (tak, w assie). Liczy się to w realtime, bez żadnych tabelek

Coś tam jeszcze się kombinuje, słowem: Vulture Design tworzy kolejne demo dla początkujących

A co z Wami grafikami, muzykami, koderami?
Może odrobinę psychicznego wsparcia przed party?

- Sebaloz/Lepsi.De
Czy demo zostalo zgloszone do konkursu?splatterpunk pisze:Vulture Design tworzy kolejne demo dla początkujących
Expected Compo Entries (confirmed)
038 - Demo (based on the number of groups planning to compete)
030 - Graphics (seperate entries)
035 - Music (seperate entries)
180 - Nothing (drinking beer)
Z tego co pamiętam kilka miesięcy temu podczas rejestracji zadeklarowałem demo. Ale czy ma to jakieś znaczenie?Sebaloz/Lepsi.De pisze:Czy demo zostalo zgloszone do konkursu?splatterpunk pisze:Vulture Design tworzy kolejne demo dla początkujących
Expected Compo Entries (confirmed)
038 - Demo (based on the number of groups planning to compete)
030 - Graphics (seperate entries)
035 - Music (seperate entries)
180 - Nothing (drinking beer)