Nie działa!

http://noname.c64.org/csdb/release/?id=93314
U mnie na XP jest tak samo, tylko z procesow znika mi juz po 2-3 sekundach. Bedziemy robic tak jak do tej pory czyli bmp przesle sie do Carriona do konwersjiirwin pisze:Nie, nic się nie pojawia. Opisałem dosłownie wszystko co robi ów MufflonGui.exe
- pojawia się proces na okolo 12 sekund i znika.
To wszystkie oznaki działania. Nic więcej! Nie pojawia się nawet na belce uruchominonych programów.
Rzeczywiście no problemoNitro pisze:U mnie również nie działa, ale to żaden problem. Po prostu trzeba pobrać i zainstalować Pythona 2.6 oraz PIL, następnie pobrać Mufflon1.0-source+GUI+Bonus oraz binarkę win32, następnie wklejamy binarkę do katalogu mufflon-source+GUI, i uruchamiamy mufflongui.py. Po takich zabiegach konwerter śmiga.
Dzieki, u mnie dziala po zainstalowaniu tego wszystkiego. Uruchamia sie zarowno przez mufflongui.py jak i MufflonGUI.exeNitro pisze:Po prostu trzeba pobrać i zainstalować Pythona 2.6 oraz PIL
Nie czekaj, instaluj pythona. Ewentualnie mozesz juz obrazki przesylac do mnie do konwersjiirwin pisze:Poczekam aż poprawią.
W kontenerze nuf jest najpierw wyswietlarka pod $3000 a potem obrazek. Wgrywasz nuf pod emulatorem ale sam sie nie uruchomi tylko musisz wpisac:skull pisze:Inna sprawa że plik wynikowy to nuf... co mi z takiego jak nie mozna go od razu odpalić (np pod emu) żeby sprawdzić rezultat na "żywo".
hmm... procesor jest tu nieistotny gdyż jak przeczytasz mój powyższy opis zachowania programu to zobaczysz że o żadnej konwersji i chwilowym zwisie tu mowy być nie może.skull pisze:u mnie pod win vista (business 64bit) działa...
rzeczywyście podczas konersji jest taki chwilowy zwis, ale w koncu proces się kończy. Irwin jaki masz proc ??
Kod: Zaznacz cały
pucruncher nazwapliku.nuf nazwapliku.prg -x12288