wackee:
no problem... wezmy jeszcze jakiegoś kodera i niech w realtimie zlinkuje to co ty zagrasz (mam nadzieje na sidzie) i to co ja narysuje ... to bedzie world first live demo...
raf:
najwyższy czas z tą stroną!
mysle że max 0.5 godzinki mi wystarczy... może sie spodoba wtedy może na godiznke się przeciągnie ... slajdów w powrepoincie mam na 30 min
jesli ktos zyczliwy moze przywiezc lepszy projektor to bedzie milo, bo ja moge zalatwic realnie tylko to samo co w zeszlym sezonie (za free). Ewentualnie gdyby byly dwa tez by nie bylo zle bo na drugim mozna by ogladac dema nonstop przykladowo
podobno rok temu to byla kwestia kabla s-video i że tym razem Wacek przywiezie dobry to pewne.... jak by co to ja wezme na wszelki wypadek wszystkie kable jakie mam do c64
Pewnie nikt tego nie czyta... Ale dla porządku poprawcie:
prace wysyłane na e-mail (stuff@silesiaparty.pl) przyjmujemy do 15. września 2009 r. włącznie (jeśli przyślesz pracę po tym terminie, nie gwarantujemy, że ukaże się ona na compo);
raf:
ja mam inny problem... zarejestrowalem sie i widnieje tam na liście... ale nie moge sie zalogować bo nie dostałem żadnego emaila aktywującego konto!
sero. to już 3 dzień.
carrion pisze:raf:
ja mam inny problem... zarejestrowalem sie i widnieje tam na liście... ale nie moge sie zalogować bo nie dostałem żadnego emaila aktywującego konto!
sero. to już 3 dzień.
może poleconym wysłaliście... ?
takei i inne techniczne i zawartosciowe sprawy odnosnie strony prosze kierowac -> volcano@silesiaparty.pl ja w tej chwili nie mam tam dojscia do panelu admina nie mowiac o kodzie ;P
carrion pisze:ja mam inny problem... zarejestrowalem sie i widnieje tam na liście... ale nie moge sie zalogować bo nie dostałem żadnego emaila aktywującego konto! sero. to już 3 dzień. może poleconym wysłaliście... ?
Jak napisał Raf, wszelkie sprawy techniczne związane ze stroną należy zgłaszać do mnie.
Silnik serwisu jest taki sam, jak poprzednio. Zmieniło się tylko "opakowanie" strony i kilka kosmetycznych rzeczy w kodzie. Wysyłanie e-maili z odnośnikiem do aktywacji konta na pewno działa. Do tej pory tylko trzech użytkowników nie zaktywowało swoich kont. Sprawdź, może wiadomość wpadła do spamu.
W każdym razie zaktywowałem wszystkie niezaktywowane dotąd konta.
carrion pisze:raf:
sero. to już 3 dzień.
może poleconym wysłaliście... ?
Sprawdź folder spamu w gmailu. Ja tam mój znalazłem