co do grafik z COP to powtarzam że niczego się nie wstydzę

starałem się tytuły dobrać tak aby można było znaleźć oryginały w googlu
zagadka jest taka skąd wziąłem twarz dziewczyny w "Girl with gun" to też jest Royo!
Wacek: Lobo:
co do tego obrazka ze smokiem to ja też bym tego w Tmanthesie nie narsował

Black Mail Fli Graph który był mocno "generic" powalał tylko na pixlowanie (choć miał pare niezłych funkcji) Timanthes kusi różnymi funkcjami i przez to rozprasza czasami uwagę pixlującego.
Ten obrazek to miała być moja odpowiedź na Black Mail gfx Collection w Dutch Breeze uważam jednak (skromnie) że stylu Heina (tzw dutch dithering) nigdy nie dogonie.
faktycznie ten smok jest fajny, ale faktycznie też mocno nie dokończony.
Co do Conana to oryginał był na okładce komiksu (pożyczył mi go Gryf/Elysium) nie pamiętam tytułu ale na pewno nie była ta ta grafika, która jest obok. Na którymś party (Silesia?) ktoś mi mówił że ma ten komiks? Blight? Kisiel? Nitro? pijany chyba byłęm bo nie pamiętam...
a btw mała trivia na temat tego borysa ze smookiem: (być może już to kiedyś opowiadałem po pijaku)
na Creazy Boys party w Szczecineie (92 albo 93) wygrałem dzięki temu że udało się nam (Biondi, Brush, Hain) zajebać masę votesheetów (i pisaków) i wyprodukować w godzinę końcowy rezultat

Samo party też było wypas.
trivia 2:
przed tym obrazkiem miałem wcześniej grafikę takiej panny z mieczem (z fantastyki z tamego okresu) nie wiem czyjego autorstwa. Obrazek był pokazany na pierwszym prawdziwym polskim party w Warszawie (w liceum Platerówek za mariottem). na tym party wypłynęło Taboo btw. Grafika była podobna w style i kończyłem ją na party place ale nie pamiętam czy coś zajęła.