o fajny pomysł Nitro. To może i ja jakoś zbiorę statu z portalu i jakoś to porównamy ilu nas jest...
jak by Jeszce to jakoś zestawić ze statystykami jakie co roku robi (ktoś - nie pamiętam kto) na CSDB to już wogule by było mega.
Steffan?
Też o tym myślałem. Widziałem gdzieś zestawienie z wykresami, ale nie mogę tego poszukać. Spróbuje jeszcze później może się znajdzie.
@Nitro wyślij to mi na maila proszę.
pozdro
S
B O O M !
we are the commodore terrorists
------------------------------------- [BOOM!PARTY]
O jak już się zgłosiłeś, jest okazja podziękować Ci za tekst w HS #10: "Tradycja (nowa, świecka) - czyli nie tylko imię dla dziewczynki". Polecam wszystkim. Nie tylko tekst Sachy-iego, ale również całą resztę. Tak przy okazji jest tam też moja i Kasi relacja/raport z ostatniego Lost Party 2020.
Dam linka żebyście nie szukali. https://csdb.dk/release/?id=198544
Jeszcze raz dziękuje.
S.
B O O M !
we are the commodore terrorists
------------------------------------- [BOOM!PARTY]
[lemingi ~]$ ping c64scene.pl
PING c64scene.pl (185.84.138.161) 56(84) bytes of data.
64 bytes from bronowicki.vps.ogicom.net (185.84.138.161): icmp_seq=1 ttl=55 time=47.3 ms
64 bytes from bronowicki.vps.ogicom.net (185.84.138.161): icmp_seq=2 ttl=55 time=49.4 ms
64 bytes from bronowicki.vps.ogicom.net (185.84.138.161): icmp_seq=3 ttl=55 time=47.5 ms
--- c64scene.pl ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2002ms
rtt min/avg/max/mdev = 47.349/48.088/49.434/0.953 ms
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
@Steffan: spoko, zacne inicjatywy trzeba wspierać, zarówno magazyn, jak i ideę lajwa. Swoje wrażenia spisałem na gorąco, zaraz po zakończeniu, teraz czekam na kolejne - trzymam kciuki
"There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."
H. S. Thompson
ja wpadłem na chwilę przed chwilą. poczytałem trochę to co tu się działo i nie jestem pewien, czy jeszcze kiedyś się skuszę XD a w realu to do zobaczenia na Xenium.
chuinho (ex-randall)