Moonshine Dragons C64 demoparty 2019
Re: Moonshine Dragons C64 demoparty 2019
Czy na gfx compo do grafiki trzeba załączyć screeny z fazami tworzenia? Pytam bo mam grafikę rysowaną w 1995 roku i ostał mi się tylko końcowy rysunek (co prawda cover ale w 100% pixlowany przeze mnie na komodzie).
Fazy nie są wymagane. Skopiować ładnie obrazek to też sztuka
Nooo i to jest dobra wiadomość
A to i może Questor wystawi grafę w takim razie?
Hej Wam
Gdyby ktoś już przestał się cieszyć po wygranej w turnieju skoków, to na https://www.facebook.com/SMOKPL/ pojawiło się coś ciekawego o nagrodzie, za pierwsze miejsce w democompo.
Zapraszam!
Gdyby ktoś już przestał się cieszyć po wygranej w turnieju skoków, to na https://www.facebook.com/SMOKPL/ pojawiło się coś ciekawego o nagrodzie, za pierwsze miejsce w democompo.
Zapraszam!
Nie gniewam się nigdy na nikogo. Żadna istota ludzka nie jest w stanie uczynić nic na tyle ważnego, żeby wywołać mój gniew. Na ludzi można się gniewać jedynie wówczas, gdy uważa się, że ich czyny mają istotne znaczenie. Ja tak nie uważam.
Dokładniej ta piękność
- Sebaloz/Lepsi.De
Czy to bedzie fast kompo dla koderow cos w stylu JMP/JSR kto najdalej skoczy po pamieci?yugorin pisze:Gdyby ktoś już przestał się cieszyć po wygranej w turnieju skoków
Pod warunkiem, że kodowanie będzie na miejscu, w pełnym stroju skoczka narciarskiegoSebaloz/Lepsi.De pisze:Czy to bedzie fast kompo dla koderow cos w stylu JMP/JSR kto najdalej skoczy po pamieci?yugorin pisze:Gdyby ktoś już przestał się cieszyć po wygranej w turnieju skoków
Nie gniewam się nigdy na nikogo. Żadna istota ludzka nie jest w stanie uczynić nic na tyle ważnego, żeby wywołać mój gniew. Na ludzi można się gniewać jedynie wówczas, gdy uważa się, że ich czyny mają istotne znaczenie. Ja tak nie uważam.
Cześć
Podsumowanie nagród w kompotach na Moonshine Dragons 2019 znajdziecie na tej stronie
https://moonshinedragons.party/compo.html
Wszystkiego dobrego
Podsumowanie nagród w kompotach na Moonshine Dragons 2019 znajdziecie na tej stronie
https://moonshinedragons.party/compo.html
Wszystkiego dobrego
O M G !!!
Śmiało można powiedzieć że takich nagród chyba nigdy w Polsce nie było na żadnym party.
Śmiało można powiedzieć że takich nagród chyba nigdy w Polsce nie było na żadnym party.
c64portal.pl, retronavigator.com
eno.. Po prostu przyjeżdżajcie na party... reszta to jakby poboczne tematy
Re: RE: Re: Moonshine Dragons C64 demoparty 2019
Dafuq!isildur pisze:Dokładniej ta piękność
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Re: RE: Re: Moonshine Dragons C64 demoparty 2019
Replika, ale równie piękna.booker pisze:Dafuq!isildur pisze:Dokładniej ta piękność
price3.jpgprize2.jpgprize1.jpg
Tadaaam... spełniło się marzenie z dzieciństwa! Udało mi się ich zaprosić! Na party przyjeżdża Quartet! Nie cały, bo pewnie Duddie nie da rady, ale Polunus już się zarejestrował, Jemasoft też potwierdził. umc umc umc!
Wow.
Nawet nie umiem wysłowić jak dobrym pomysłem jest zaproszenie Quartetu, a fakt że się zgodzili i będą - Po Prostu Wow!
Podziwiam Twoje zaangażowanie i umiejętności organizacyjne Yugorin! - choć party się jeszcze nie odbyło
pozdrawiam.
Nawet nie umiem wysłowić jak dobrym pomysłem jest zaproszenie Quartetu, a fakt że się zgodzili i będą - Po Prostu Wow!
Podziwiam Twoje zaangażowanie i umiejętności organizacyjne Yugorin! - choć party się jeszcze nie odbyło
pozdrawiam.
c64portal.pl, retronavigator.com
Tak, Yugorin to prawdziwy Organizator, przez duze "O".
-
- Grupa: Aberration Creations
Fakt. Yugorin bardzo się stara i widać tego efekty.
Kto wie, co będzie dalej .
Wiemy że można w tym temacie bardzo wiele.
Czekamy na informację o darmowych wejściówkach
Pozdrawiam!
Kto wie, co będzie dalej .
Wiemy że można w tym temacie bardzo wiele.
Czekamy na informację o darmowych wejściówkach
Pozdrawiam!
- Sebaloz/Lepsi.De
Raf powinien otrzymac darmowa wejsciowke. Za zaslugi dla polskiej sceny