ale elban nie przyjedzie. bo multiSuperNoise pisze:@Elban.
Oczywiście, ze da się zrobić dzisiaj skromne party za powiedzmy 2,5kpln.

ale elban nie przyjedzie. bo multiSuperNoise pisze:@Elban.
Oczywiście, ze da się zrobić dzisiaj skromne party za powiedzmy 2,5kpln.
nie wiem czy nie będzie za głębokieisildur pisze:carrion pisze: kilku sfrustrowanych osób
Ale zawis! Myslalem, ze tylko ja takie kwasty potrafie wydac. Szacun dla koderów!comankh pisze:nie wiem czy nie będzie za głębokieisildur pisze:carrion pisze: kilku sfrustrowanych osób
https://www.youtube.com/watch?v=r0YmUZgYv4U
Vato, żyjemy w Polsce, nie da się po prostu zakazać komuś stworzenia własnego forum!Vato pisze:isildur - dokładnie tak.
SuperNoise - nie żyjemy w Korei.
W sumie to sie da, magiczne RODO tyczy sie osób prawnych jak i fizycznych, dotyczy każdego forum (administracji), jak user X z takiego forum chce skasowac konto wraz ze swoimi postami których jest autorem to admin musi to zrobić i ma gó..do gadania. Jak tego admin nie zrobi i user X jest świadom swoich praw to taki admin ma aparat Państwa na głowie. Do tego regulamin forum nie ma najmniejszego znaczenia. Forum loguje adres IP, a to jest informacja o użytkowniku który ma prawo być zapomnianym zgodnie z RODO jeżeli wyrazi taki chęć. Ponadto wystarczy że user X wskaże usera Y który to user po nicku zidentyfikuje z imienia i nazwiska usera X. Możliwości jest naprawdę sporo, cóż teraz dostane kolejną łatke zapewne że to jestem winien końca powdera za takie podpowiedziSuperNoise pisze:Vato, żyjemy w Polsce, nie da się po prostu zakazać komuś stworzenia własnego forum!Vato pisze:isildur - dokładnie tak.
SuperNoise - nie żyjemy w Korei.
jammer pisze:Nawet Kisiel zaczął pisać bardzo składnie po ludzku i wiadomo o co mu chodzi.
Może wrednie ale sie zgadzam;/ pozamiatane.elabn pisze:To była naprawdę impreza z potencjałem a spierdoliliście ją w chuj.
A kiedy wyjdzie demo "Hate" grupy Agony?comankh pisze:myślę że to jest piękne podsumowanie całego tematu.