Dzięki za fotkęargasek pisze:Party było wyborne. Brawa dla wszystkich, którzy wystawili komodorowskie produkcje w kompotach - nie przespałem, obejrzałem, była moc!

Dzięki za fotkęargasek pisze:Party było wyborne. Brawa dla wszystkich, którzy wystawili komodorowskie produkcje w kompotach - nie przespałem, obejrzałem, była moc!
Trzeba częściej jeździćcarrion pisze:To chyba najlepsze party tak, gdzieś od 20 lat (conajmniej) na którym byłem.
Nie, to jest demon wszystkich demonów.mistrzswiata pisze:My tu z chłopakami ze szkoły kibicujemy wam na następnych party. Fajne zdjęcie ale wiem tylko kto to jest Sebaloz bo to słynna postać w Polsce. i tak od góry z lewej tzn. od Sebaloza do dołu to chyba ten czwarty koleś w okularach z oczami demona to jest Frei ? Widziałem na youtube z Silesia Party 8. A ktoś mógłby opisać, kto jest kto na zdjęciu z prawej i lewej od góry w dół i patrząc od poziomu Sebaloza bo tam dalej i tak już nikogo nie widać. Dzięki i pozdro
Wacku. To bardzo miłe z Twojej strony, ale obawiam się że to tak nie działa.wackee pisze: Trzeba częściej jeździć
Chodziło mi bardziej o to, że jeżeli rzadko jeździsz, to kilka lepszych lub równie dobrych mogło Cię ominąć.carrion pisze:Wacku. To bardzo miłe z Twojej strony, ale obawiam się że to tak nie działa.
Tzn sam fakt że pojadę na jakieś party jeszcze nie sprawi że będzie ono najlepsze.
Kurs z emotikon by się chyba przydałcarrion pisze:Jak widzę sarkazm mi się nie udał...
No ominęło Cię kilka świetnych imprez, ale skąd masz to wiedziećA co do party to nie wydaje mi się aby mnie coś ominęło.
Polska czy insza?Demoscena C64 w 2017 jest mało ciekawa.
To akurat jest piękneNawet dramy na CSDB kończą się ostatnio po dwóch postach i nikogo poza kilkoma osobami to chyba nie interesuje.
no właśnie takiego sposobu dyskusji nie cierpię. Wszystkie imprezy na których chciałem być to byłem i były fajne. Na tych na których nie byłem, a które Ty uważasz powyżej za fajne ja nie planowałem być. Uszanuj to. Co innego lubię ja, co innego Ty.No ominęło Cię kilka świetnych imprez, ale skąd masz to wiedzieć![]()
Demoscena to demoscena... W 2017, wg mnie jest mało ciekawa - zapewne w 2018 to się zmieni.Polska czy insza?
1. Na jedynym polskim stricte komodorowskim party być NALEŻAŁO, WYPADAŁO, no już nie wiem jak Ci to napisać żebyś zrozumiał. Dla mnie to są rzeczy elementarne, jakieś poczucie współodpowiedzialności za scenę na której jestem. Oczywiście IMHO.carrion pisze:no właśnie takiego sposobu dyskusji nie cierpię. Wszystkie imprezy na których chciałem być to byłem i były fajne. Na tych na których nie byłem, a które Ty uważasz powyżej za fajne ja nie planowałem być. Uszanuj to. Co innego lubię ja, co innego Ty.
Twoje zdanie, pamiętaj tylko że swoim znikomym partycypowaniem w niej w roku bieżącym umniejszasz wagę swojej ocenyDemoscena to demoscena... W 2017, wg mnie jest mało ciekawa
nie sondzę. taki przywilej sofascenera.wackee pisze: 1. Na jedynym polskim stricte komodorowskim party być NALEŻAŁO, WYPADAŁO,
Carrion jest aktywnym partycypantem, Ty pasywnym. Pewna różnicacomankh pisze:nie sondzę. taki przywilej sofascenera.
Nie polska scena, nie commodore-only party, nie tak samo.jeśli inaczej - to czy widzieliśmy się na revision? bo to tak samo warzne.
jestem aktywnym devem #wystarczy #sellout #tybułkowackee pisze: Pewna różnica![]()
comankh pisze:jestem aktywnym devem
Kwestia smaku.w takim razie silesia na squocie była najlepsza.
Wacku.wackee pisze: 1. Na jedynym polskim stricte komodorowskim party być NALEŻAŁO, WYPADAŁO, no już nie wiem jak Ci to napisać żebyś zrozumiał. Dla mnie to są rzeczy elementarne, jakieś poczucie współodpowiedzialności za scenę na której jestem. Oczywiście IMHO.
2. Szanuj, jeżeli oczekujesz szacunku. Przeczytaj te dwa zdania które napisałeś i zastanów się, jak można je odebrać.
[...]
Twoje zdanie, pamiętaj tylko że swoim znikomym partycypowaniem w niej w roku bieżącym umniejszasz wagę swojej ocenyTo tak jakby piłkarz powiedział "w tym roku nie grałem, to był kiepski rok dla piłki"
Dobry to rok, w którym mamy w końcu polskie demo w top 20 na csdb...