C&A Fan co chcecie w magazynie?
C&A Fan co chcecie w magazynie?
Mamy do was pytanie: Co chcielibyśce poczytać w magazynie C&A Fan?
- wywiady ze znanymi ludzmi ze sceny lub związanymi z C64
- raporty z imprez komputerowych
- opisy gier, produkcji scenowych itp..
- wspomnienia znanych ludzi o Commodore
- historie grup, firm tworzących coś do C64, party...
- polemiki scenowe
- opisy hardware lub jak coś zrobić ciekawgo do C64
Czy magazyn C&A Fan ma zawierać więcej informacji o scenie czy być takim pośrednim zinem, poruszającym różne tematy. Napiszcie o czym chcielibyście poczytać, może macie ciekawe pomysły na artykuły. Czekam na wasze opinie.
- wywiady ze znanymi ludzmi ze sceny lub związanymi z C64
- raporty z imprez komputerowych
- opisy gier, produkcji scenowych itp..
- wspomnienia znanych ludzi o Commodore
- historie grup, firm tworzących coś do C64, party...
- polemiki scenowe
- opisy hardware lub jak coś zrobić ciekawgo do C64
Czy magazyn C&A Fan ma zawierać więcej informacji o scenie czy być takim pośrednim zinem, poruszającym różne tematy. Napiszcie o czym chcielibyście poczytać, może macie ciekawe pomysły na artykuły. Czekam na wasze opinie.
- Ramos/Samar/HVSC Crew -
- Sebaloz/Lepsi.De
Flash, Flash no prooosimy
Szczerze powiedziawszy to ja od tego zaczalem swoje scenowanie. Zeby nie twój artykul flashu kochany to pewnie bym niewiele wiedzial. Wtedy taki artykul dla takiego lamera jak ja bardzo wiele znaczyl. Czytajac wowczas ten artykul pamietam bardzo dobrze jak sie podniecalem 'Jaaa ale ten gosc jest zajebisty' albo 'Jaaaa w ilu on grupach jest'. Tez chcialem byc taki jak Flash
No wiadomo co w glowie ówczesnego 14-15 latka siedzialo
ehh kurwa to byly czasy :]

Szczerze powiedziawszy to ja od tego zaczalem swoje scenowanie. Zeby nie twój artykul flashu kochany to pewnie bym niewiele wiedzial. Wtedy taki artykul dla takiego lamera jak ja bardzo wiele znaczyl. Czytajac wowczas ten artykul pamietam bardzo dobrze jak sie podniecalem 'Jaaa ale ten gosc jest zajebisty' albo 'Jaaaa w ilu on grupach jest'. Tez chcialem byc taki jak Flash

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.