grey/msb pisze:Przepraszam
Proszę - nie miejcie mi tego za złe. Po prostu - poddałem się.
Grey. Nie poddawaj się.
1. To że niektórym trollom się nie podoba to pewnie normalne w Polandzie.
2. Jest taka scena jedna, na forum której postujesz, która przyjmie Cię z otwartymi ramionami.
A dodatkowo uważam, żę z powodu jednostek, jednak nie ma sensu się poddawać.
No chyba, że masz inne, prywatne powody - wtedy rozumiem. Ale żeby tak z powodu flame-wara rezygnować? Nie wolno!!!
Nie przejmuj się wariatami. To jest Polska, tu gnoi się ludzi z czystej, nieprzymuszonej złośliwości.
Nie poddawaj się. 40 rocznica najlepszego na świecie proca wymaga godnej oprawy! Działaj. Support już się pisze.
co to się wyprawia...
Grey ogłasza że nie będzie SV'15
Wacek na C64Power ogłasza że ma powoli już dosyć
Na AOL niejaki Xeen (którego osobiście nie znam, ale kojarzę kto zacz) ogłasza że daje se spokój ze sceną...
Eh 2015 zaczął się zmęczeniem scenenowym wynikającym z ogólnie występującego scenowego hejtu. Rozumiem wszystkich wymienionych, sam nie raz miałem dość i dawałem se spokój ze sceną, ale mam prośbę. dajcie sobie czas, potem wracajcie i ... róbcie produkcje, które dadzą wam satysfakcję i fun. w końcu to jest najważniejsze.
@Grey
Brachu, no strasznie żałuję, że nie będzie SV, Ale wiesz co może zróbmy to co sugeruje Brush. Zrób z nami party C64 - mówię serio. Pomoc zadeklarowaną masz. Ja podtrzymuję - mogę lekko wspomóc finansowo upfront i na pewno przywiozę 2 komputery (C64 C+4).
Miałem też małą niespodziankę (i nadal mam) z kolejną produkcją dawno nieistniejącej polskiej grupy - nic wielkiego, ale myślę że zagrzało by to innych do zrobienia jakichś nowych rzeczy specjalnie na to party. To jak? Pisz tu albo na PM.
Chujowo troche bo udalo mi sie zorganizowac wyjazd wlasnie na lipiec w termine SV (dokladnie to bym byl piatek-niedziela).
Rozumiem Cie Greyu, i zycze najlepszego dla Ciebie, a malkontentom pisior w oko.
Ja powiem tylko tyle ze nie mam niestety dowolnosci przyjechania do Polandii w dowolnym weekendzie, na ten moment pozostaje u mnie termin przyjazdu SillyVenturowy. Moge sie dostosowac w pewnym marginesie ale nie za dwa miesiace, najlepiej do konca tego tygodnia
Nigdzie się nie wybieram.
Jak dobry HR zamykający fabrykę, na polskiej scenie planuję być tym który zgasi światło po Was wszystkich w 2078 najwcześniej.
wackee pisze:Nigdzie się nie wybieram.
Jak dobry HR zamykający fabrykę, na polskiej scenie planuję być tym który zgasi światło po Was wszystkich w 2078 najwcześniej.
czyżby 100 lat wtedy ci stuknie?
anyway - czekamy na produkcje by wackee / arise
wackee pisze:
Tam naprawdę jest parę fajnych ludzi, ale kisiel z klaką i paranoją rozpierdalają wszystko, więc wymiękłem.
Zdumiewające, jak to jednostki są w stanie wykreować mury i zasieki dla wszystkich i podzielić na obozy, a gdzie miejsce dla tych, którzy nie chcą wpaść w żadną z tych paranoi?