Stary Piernik 8
Żyję 
Dziękujemy za mega imprezę! Było wyjątkowo!
Wszechobecni wąsacze pozamiatali - fajnie, Panowie, że nie skrewiliście.
Rodaków rozmowy o życiu niezapomniane - ale za rok koniecznie muszę przywieźć jakiś kajecik.
Południowi Szwedzi alias Szwajcarzy...
Hymn o modnym perfumie...
wymieniać można by długo.
Specjalne pozdrowienia dla Christi, której skutecznie udało się mnie wyprowadzić z równowagi. Następnym razem zostawiam komórkę w domu

Dziękujemy za mega imprezę! Było wyjątkowo!
Wszechobecni wąsacze pozamiatali - fajnie, Panowie, że nie skrewiliście.
Rodaków rozmowy o życiu niezapomniane - ale za rok koniecznie muszę przywieźć jakiś kajecik.
Południowi Szwedzi alias Szwajcarzy...
Hymn o modnym perfumie...
wymieniać można by długo.
Specjalne pozdrowienia dla Christi, której skutecznie udało się mnie wyprowadzić z równowagi. Następnym razem zostawiam komórkę w domu

choooooocbys sie umyl, spryskal peeeeerferfumem.
ze strat: w domku D byla lekko rozwalona futryna, ktos tez podpieprzyl klucze od domkow - o dziwo, najbardziej zmaltertowany domek (ten, w ktorym Palcerek zamykal sie od srodka) zostal nietkniety.
mocna biba, do nastepnego.
ze strat: w domku D byla lekko rozwalona futryna, ktos tez podpieprzyl klucze od domkow - o dziwo, najbardziej zmaltertowany domek (ten, w ktorym Palcerek zamykal sie od srodka) zostal nietkniety.
was twenty, is five, my friend...
Domek D to nasz: Sebaloza, Nitro, Renegade i mój. Możemy ręce dać sobie uciąć, że to nie nasza sprawka z rozwaloną futryną.elban pisze:choooooocbys sie umyl, spryskal peeeeerferfumem.
Jeżeli ktoś z Was poniósł jakąś stratę finansową za naprawę, proszę o info.
Jeszcze raz wielkie Dzięki za imprezę roku.
Who You Are
futryna poszła podczas spontanicznie zorganizowanego kącika majsterkowicza - rozbiórka podłogi werandy w celu znalezienia zagubionego klucza.
Kapitan Iglo podczas wizji lokalnej stwierdził żeby się nie przejmować bo on naprawi to rano w 5 minut (widocznie nie wytrzeźwiał).
Elban, ktoś się burzył? jakby co prv.
Kapitan Iglo podczas wizji lokalnej stwierdził żeby się nie przejmować bo on naprawi to rano w 5 minut (widocznie nie wytrzeźwiał).
Elban, ktoś się burzył? jakby co prv.
spokojnie, nikt nas nie probowal nawet pociagnac do odpowiedzialnosci. widocznia ta czarna, bezczelna, z ruskim akcentem juz nie pracuje. 
ogolnie, zaplacilismy za 25 osob spiacych dwie noce, 2 jedna noc, 150 pln poszlo na ognisko, a dodatkowa 100 jako zrzuta na kielbase. Ostatnia dwojka gosci nie byla kasowana.
ps. dopiero ostatnie zamowienie obiadu pokazalo, ze najlepsza pozycja z menu wcale nie byl dorsz, ani schabowy, tylko karkowka.

ogolnie, zaplacilismy za 25 osob spiacych dwie noce, 2 jedna noc, 150 pln poszlo na ognisko, a dodatkowa 100 jako zrzuta na kielbase. Ostatnia dwojka gosci nie byla kasowana.
ps. dopiero ostatnie zamowienie obiadu pokazalo, ze najlepsza pozycja z menu wcale nie byl dorsz, ani schabowy, tylko karkowka.
was twenty, is five, my friend...
- Sebaloz/Lepsi.De
Przyznam sie tylko ze klucz ja zgubilem, wpadl mi miedzy deski werandy i juz zaczalem rabac deski siekiera gdy Bimber i Mr. Wegi wymyslili lepszy sposob. Nitro pomogl zlozyc futryne i wszystko jakos sie trzymalo do rana. Tak wiec dzieki za pomoc, bo gdybym zrobil to w stylu Deino to Iglo by tego nie poskladal. A okulary tez ja zgubilem, znalazl je V-12. Co zlego to nie ja 

Tak, V-12 znalazl je gdzies w ubikacji i polozyl na desce, a potem Kenji je wzial i zaniosl do recepcji, a ja je odebralem rano. Jeszcze w nocy wracalem ich szukac, ale nie znalazlem. Tylko widzialem jak przyjechala taksowka z wodka zamowiona przez Luka, ale myslalem ze nie dam juz rady wiecej wypic wiec poszedlem spac i teraz tego zaluje..kotrobot pisze:W nd. rano jakieś okulary znalazł Kenji.