W ramach osłody fundowałem sobie coraz to lepsze kebabo-obiady: kjufte, kebab urfa, różnego rodzaju pidy kebabcze, sałatki z owczarka i obowiązkowo ajran rollo kebab. Wjazd do Mielna miał być koszmarem, ale zapas sił po sałatce owczarskiej i kebabcze był naprawdę ogromny. Było już ciemno i ulica z kebabami była pusta. Pierwsza budka poszła gładko, druga też, na trzeciej ktoś sprawdził to samo co na pierwszej i drugiej. Na czwartej musiałem skoczyć kupić owczarka. Ogólnie to nawet by mnie śmieszył ten burdel z szukaniem odpowiedniej budki, w której sprzedają kebab za piętnaście złotych, gdyby nie to, że noga średnio zginała się w kolanie. Po kilku kursach zła budka – policja – kolejna zła budka – policja wreszcie się udało. Za chwile kontrola dupy i witamy w Mielnie.
Wczoraj na Assembly bylo 10th Annual Scene.org Awards prize-giving ceremony. W kategorii Best Demo on an Oldschool Platform, Apparatus przegralo z Batman Forever by Batman Group.
Marzy mi się taki fx jak z Elude na C64... Jeroen trochę żenua, w sumie dobrze, że wystąpił tam nie muszę się strasznie spieszyć by zdążyć na jego występ na X2012 Ciekawe co Reyn pokaże.
Ponownie mówie tak: różnica w jakości jest często znaczna, dema są trudnym tematem dla kodeków video przystosowanych do kodowania rzeczywistości.
Wszystko z YT absolutnie odpada: masakryczna kompresja plus 30fps.