A co, jeszcze coś tam będzie ?Sebaloz/Lepsi.De pisze:A kto sie wybiera do Wadowic?
Jak Pajda faktycznie coś zorganizuje to ja na 99% tak - rzut beretem mam, a chciałbym zobaczyć jak idą postępy w budowie metra.
A co, jeszcze coś tam będzie ?Sebaloz/Lepsi.De pisze:A kto sie wybiera do Wadowic?
http://atarionline.pl/forum/comments.ph ... e=1#Item_5Z moim commodorowym kolegą zastanawiamy się nad małym party integracyjnym w Wadowicach.
Niezjailowany tez pozwala zdjąć z niego kontentpajda pisze:
@booker:
Mówię, że lamerzy W iPhonie po jailbreaku wystarczy kabel i plugin do total commandera albo jak ktoś woli bez hardwired to WinSCP, żeby robić z zawartością telefonu co się komu podoba. Pewnie, że jak się całe życie używało symbianowców, to może być trochę pod górkę, ale cóż...
To albo Cactus sam mając iphone'a o tym niewie albo celowo wprowadził nas w błąd nie chcąc aby film trafił na czyjś komputer z możliwością przecieku do mas (na wild compo w Hornej Suce film został odpalony z youtube z super-tajnego linku i potem stamtąd usunięty). Ostatecznie podobno Cactus skasował film (wciąż chcę wierzyć, że to tylko wkręt) a szkoda bo myślę, że na imprezie w stylu Starego Piernika cieszyłby się sporą oglądalnością.booker pisze:Lamuchy totalne jesteście, już Wam te słowackie dupy doszczętnie mózgi zlasowałybooker pisze:To ze Apple stać na róźne gówniane zagrywy to akurat mnie nie dziwi ale ciekawe, wydawało mi się ze iPhone się prezentuje po prostu z folderem, z którego można skopiować pliki. Nie uyżwalem tego do skopiowania filmów ale normalnie az sprawdzę.SUDi pisze:Mimochodem, nawet na Mac'a Apple'a po kabelku to nie dało rady przerzucić bo blokada
Normalnie na OSXsie sie kablem podłączasz, odpalasz iPhoto, toto się łączy z telefonem, posysasz tym fotki i filmy i siup.
Lamuchy
Sorry, bo przez cholerną Operę mi się wszystkie wpisy nie wyświetliły (Opera kiepsko sobie radzi z wyświetlaniem m.in. tego forum). Odpowiedzi na moje pytanie udzielił już wyżej Pajda i Booker.splatterpunk pisze: Czyli w takim razie jest możliwość podłączenia iPhone'a do zwykłego PC i swobodnego przegrywania zawartości pamięci iPhone <-> PC ?
Czy tylko poprzez soft typu iPhoto?
W BB był klub osiedlowy z ZX'ami, potem Atari, a w pracowniach podobnie - były ZX potem Atari (różne modele), potem PCty. Jak np. dostali w szkole (wtedy podstawówka) Atari, to ZXy poszły w kąt, potem leżały i się kurzyły, z rok ich nikt nie włączał, potem pewnie do piwnicy trafiły - a pudełka i dokumentacje do wszystkiego były praktycznie nie tykane, sprzęt też nie popsuty.pajda pisze:Zresztą widziałeś kiedyś w szkolę A500 czy C64 na wyposażeniu?
Parę wyjątków:pajda pisze:Zresztą widziałeś kiedyś w szkolę A500 czy C64 na wyposażeniu?