Stary Piernik v6.66 (27-29 maja 2011)
- Sebaloz/Lepsi.De
nie bedzie. gdzies pewnie krazy w sieci, ale nie bedzie linkowane przez csdb / forum, etc.
oczywiscie - chetni moga sobie to obejrzec jeszcze raz na nastepnym pierniku.
a Niemiec chcial wojny to bedzie ja mial!
Zaluje tylko ze nie moglem zostac ogladac apatora w barze.
Zaopiekowaliscie sie specjalem?
ps. gdyby remont zawiodl przenosimy sie np. nad Zegrze. 220 pln 6 osobowy domek holenderski. Pochlac mozna, drzec morde - jest bajoro, etc. ognisko i grill tez.
oczywiscie - chetni moga sobie to obejrzec jeszcze raz na nastepnym pierniku.
a Niemiec chcial wojny to bedzie ja mial!
Zaluje tylko ze nie moglem zostac ogladac apatora w barze.
Zaopiekowaliscie sie specjalem?
ps. gdyby remont zawiodl przenosimy sie np. nad Zegrze. 220 pln 6 osobowy domek holenderski. Pochlac mozna, drzec morde - jest bajoro, etc. ognisko i grill tez.
was twenty, is five, my friend...
Widzę że było zajebiście w Toruniu, zresztą jak zawsze jak czytam posty z meetingu. I jeszcze ta obsada, Provee z Fleą (pozdrooo!) i pozostała stara gwardia którą wspominam z łezką w oku. No i dorobek artystyczny zaczyna pomału przewyższać niejedno 'party z prawdziwego zdarzenia'. Pełny underground, szacun. W tym roku mi to nie wyszło dojechać ale w przyszłym postaram się.
- Sebaloz/Lepsi.De
Bylo. Przyjedz za rok to zobaczysz powtorke compo.kotrobot pisze:Czy legitymacja compo było?
Moze napisze czego nie bylo. Brak systemu glosowania online z wyswietlanymi miniaturkami prac. Na papierowych votkach byl podany numer na smsa ale to bylo fake. Panowie, mamy XXI wiek..