kupię Action Replaya :)
kupię Action Replaya :)
serio.
robię pewne projekty przy których niestety mój wysłużony f3 jednak nie daje rady.
ewentualnie wypożyczę
sprawa wagi państwowej.
robię pewne projekty przy których niestety mój wysłużony f3 jednak nie daje rady.
ewentualnie wypożyczę
sprawa wagi państwowej.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
Wacek, zobacz na stronie Individual Computers lub Protovision albo bezpośrednio bodaj u Datel'a.
Nadal produkują Actiony 6 (7-ki firmowo nigdy nie było)
A jak nie to Ci pożyczę (przywioze na Silesię) takiego 10cioletniego WCF-owego - poczciwej, dobrej domowej polskiej roboty, tylko sobie pudełko skombinujesz.
Nadal produkują Actiony 6 (7-ki firmowo nigdy nie było)
A jak nie to Ci pożyczę (przywioze na Silesię) takiego 10cioletniego WCF-owego - poczciwej, dobrej domowej polskiej roboty, tylko sobie pudełko skombinujesz.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
Na kolegach sie nie zarabia. Nawet jak kiedys z trudem zdobyles Actiona i wydales na niego nie wiadomo ile, teraz nie mozesz wziazc za niego ani zlotowki. Masz zbednego actiona? Jesli nie mozesz go podarowac to pozycz Wackowi.kisiel pisze:sebaloz a dlaczego twierdzisz że nikt?
przecież sklonowanie to jest pryszcz więc nie widzę sensu w Twojej wypowiedzi. Możesz kupić atraxa za stówkę na allegro a możesz również kupić actiona od odtwarzacza. Czemu ten czyn czy tamten jest naganny. Skopiowanie i sprzedaż sprzętu z przed lat jest tym samym co skopiowanie i sprzedaż dzisiaj... no chyba że ma się deformację czaszki by sebaloz... fuck czacha malowana przez sebę...seba malował czachę?
dobra umówimy się tak.
na kolegach się nie zarabia.
niech ktoś chętny z actionem się odezwie.
ja go wyzwę na forum od ostatnich, obrazimy się i przestaniemy być kolegami.
potem sprzeda mi tego actiona.
następnie się pogodzimy i znów będziemy kolegami.
może być?
albo inaczej.
MOJA ŻONA CHCE KUPIĆ ACTIONA.
na żonach kolegów chyba można zarabiać?
może być?
albo inaczej.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
Sorry, moge sprzedawac scenowy stuff na gieldzie, ale scenowcowi nic nie sprzedam, nawet gdybym mial zbednego Actiona.wackee pisze:kuźwa. 50 juro?
niech mi ktoś sprzeda używkę i na mnie zarobi. może ty, seba? wybaczę!
Daj ogloszenie na http://forum.c64power.com/
Zrobilem ankietewackee pisze:albo inaczej.
http://www.c64scene.pl/viewtopic.php?t=219
może być?
Pudełko sobie wystrugasz .
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 00:54 przez booker, łącznie zmieniany 1 raz.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
niechetnie ale ewentualnie moge za 250 zeta retro-replaya sprzedac z RR-netem. mozna se na tym actiona odpalic i finala czy inne cuda na kiju...
http://rr.c64.org/
http://rr.c64.org/
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
w zalaczniku moj projekt actiona (jeszcze niesprawdzany, rysowany na podstawie schematu Jacka Soboli oraz nonstop crackera) z wylaczeniem PROMu bo nie moge znalezc sensownego substytutu (do tej pory ze dwa razy robilem logiki na GALach w jakims zabytkowym orcadzie, nie znam sie poki co na CPLD/FPGA). moze ktos wie czy GAL16V8 ma wystarczajaca "pojemnosc" do tego zadania?
Powszechnie wiadomo ze Kisiel jest najwiekszym altruista na scenie C64 a jego artykuly sa napisane "dla kazego" (vide ten ktory przytoczylem wczesniej - gratuluje temu kto dzieki artykulowi sklonuje actiona, nawet znajac sie na logikach programwoalmych) i na pewno doda ta brakujaca logike albo narysuje schemat zupelnie od nowa z wykorzystaniem CPLD czy FPGA i uruchomi produkcje za darmo w imie podtrzymania sceny, a jesli nie, to znajdzie kogos kto poswieci na to czas - Wacek, pogadaj z Kisielem, masz szanse dostac fabryczna nowke Actiona.
PS. nie zamierzam tego actiona sprzedawac - chyba jednak nikt nie bedzie robic "konkurencji", nie?
Powszechnie wiadomo ze Kisiel jest najwiekszym altruista na scenie C64 a jego artykuly sa napisane "dla kazego" (vide ten ktory przytoczylem wczesniej - gratuluje temu kto dzieki artykulowi sklonuje actiona, nawet znajac sie na logikach programwoalmych) i na pewno doda ta brakujaca logike albo narysuje schemat zupelnie od nowa z wykorzystaniem CPLD czy FPGA i uruchomi produkcje za darmo w imie podtrzymania sceny, a jesli nie, to znajdzie kogos kto poswieci na to czas - Wacek, pogadaj z Kisielem, masz szanse dostac fabryczna nowke Actiona.
PS. nie zamierzam tego actiona sprzedawac - chyba jednak nikt nie bedzie robic "konkurencji", nie?
- Załączniki
-
- action.rar
- (35.52 KiB) Pobrany 367 razy