Nazwa party - propozycje
Moderator: elban
No to jeśli szukamy dalej to kolejne propozycje z momentalnej "weny" :
8bit Only Party (w razie co-op z innymi scenami)
MOS 6510 Inside Party
Good Old Past Party
64kB Is Enough Party
Never Forget Party
Classic64 Party
Retro64 Party
DNA64 Party
I jeszcze kilka kolejnych kombinacji cyfry 64 + fajne słówka jak :
Veterans64 Party
Spirit64 Party
Masters64 Party
Scene64 Party
8bit Only Party (w razie co-op z innymi scenami)
MOS 6510 Inside Party
Good Old Past Party
64kB Is Enough Party
Never Forget Party
Classic64 Party
Retro64 Party
DNA64 Party
I jeszcze kilka kolejnych kombinacji cyfry 64 + fajne słówka jak :
Veterans64 Party
Spirit64 Party
Masters64 Party
Scene64 Party
- kordiaukis
- Grupa: aRise
- Sebaloz/Lepsi.De
nie musi miec nic wspolnego z commodore.
tak jak nie ma X, Y, nie mialo The Party, North Party, Silesia Party, etc.
Pamietajcie - PROMUJEMY NAZWE I MARKE. Na dzien dobry nie musi sie z niczym kojarzyc - to my juz sie postaramy, zeby kojarzylo sie z najlepszym party na scenie
Z Pi i Sigma dostajemy sporo rzeczy z miejsca, mamy dobre znaki graficzne i miejsce na wlasna inwencje.
To nie do konca moj pomysl - mojej kobity.
tak jak nie ma X, Y, nie mialo The Party, North Party, Silesia Party, etc.
Pamietajcie - PROMUJEMY NAZWE I MARKE. Na dzien dobry nie musi sie z niczym kojarzyc - to my juz sie postaramy, zeby kojarzylo sie z najlepszym party na scenie
Z Pi i Sigma dostajemy sporo rzeczy z miejsca, mamy dobre znaki graficzne i miejsce na wlasna inwencje.
To nie do konca moj pomysl - mojej kobity.
was twenty, is five, my friend...
No okej, niestety jak lubię sam motyw, tak jako nazwa party mi zupełnie nie leży. Dla mnie to jest słabe Może dlatego że przemęczyła mnie fala fascynacji P&S która onegdaj przelała się przez internet.
Zresztą, boje się że fakt iż obie postacie mamy jako Polacy mocno zakodowane w korze spowoduje, że "zewnętrze" nie pokuma tematu i będzie hermetycznie. Odniosłem wrażenie, że nie o to w tym zamyśle party chodziło. Miało być międzynarodowo i z klasą
Oczywiście, to tylko moje zdanie, będzie ankieta w sprawie nazwy, większość się wypowie
Zresztą, boje się że fakt iż obie postacie mamy jako Polacy mocno zakodowane w korze spowoduje, że "zewnętrze" nie pokuma tematu i będzie hermetycznie. Odniosłem wrażenie, że nie o to w tym zamyśle party chodziło. Miało być międzynarodowo i z klasą
Oczywiście, to tylko moje zdanie, będzie ankieta w sprawie nazwy, większość się wypowie
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
Namawiam do wymyslalania chociazby strzepow marketingu/loga/hasla, do party nazw party.
Wydaje mi sie, ze do ankiety w ktorej bedzie glosowanie powinny wpasc tylko te nazwy, do ktorych jest jakis pomysl na logo / znak / haslo / marketing.
Glupio bylo by wybrac nazwe, z ktora potem nic nie zrobimy, nie?
Wydaje mi sie, ze do ankiety w ktorej bedzie glosowanie powinny wpasc tylko te nazwy, do ktorych jest jakis pomysl na logo / znak / haslo / marketing.
Glupio bylo by wybrac nazwe, z ktora potem nic nie zrobimy, nie?
Ja w roli malkontenta bo sam na razie nie mam do zaproponowania...
Pi sigma, wiadomo o co chodzi,ale moze to byc czytane jak te głupie bractwa w koledżach amerykańskich a wiadomo że tam pedały należą...
Target jest Ok
Ale moze np Target East, albo East Target???
Mozna by było hasło zapodać:
- what party do you target next year
- i target east party
Hm?
Pi sigma, wiadomo o co chodzi,ale moze to byc czytane jak te głupie bractwa w koledżach amerykańskich a wiadomo że tam pedały należą...
Target jest Ok
Ale moze np Target East, albo East Target???
Mozna by było hasło zapodać:
- what party do you target next year
- i target east party
Hm?
c64portal.pl, retronavigator.com
target jest ok. podobnie jak tik-tak.
target moze tez miec logo jak karabinek snajperski.
latwo tez porobic klipy typu 'target poland' z jakims przebitkami z krakowa, mazur, wawy, zubra (ala turystyczna zajawka) i na koniec 'forget that shit - target for c-64 only party'.
w zaproszeniu mozna rzucac wyzwania 'odstrzeliwujac' odpowiednie ksywy czy nazwy grup.
tik-tak jest dobry z motywem czasowym. logo moze byc zegarek. im blizej party tym jest blizej 17 (bo np. party zaczyna sie od 17 w piatek). daje mozliwosc rysowania grafik ala zapowiedz peronowa (no wiecie, warszawa zachodnia - 17.15).
to burza mozgow - jedziemy.
carrion - marudz. jako wytrawny menago musisz wiedziec, ze w kazdym zespole jest miejsce dla malkontenta, ktoremu nic sie nie podoba i wszystko (konstruktywnie) krytykuje.
target moze tez miec logo jak karabinek snajperski.
latwo tez porobic klipy typu 'target poland' z jakims przebitkami z krakowa, mazur, wawy, zubra (ala turystyczna zajawka) i na koniec 'forget that shit - target for c-64 only party'.
w zaproszeniu mozna rzucac wyzwania 'odstrzeliwujac' odpowiednie ksywy czy nazwy grup.
tik-tak jest dobry z motywem czasowym. logo moze byc zegarek. im blizej party tym jest blizej 17 (bo np. party zaczyna sie od 17 w piatek). daje mozliwosc rysowania grafik ala zapowiedz peronowa (no wiecie, warszawa zachodnia - 17.15).
to burza mozgow - jedziemy.
carrion - marudz. jako wytrawny menago musisz wiedziec, ze w kazdym zespole jest miejsce dla malkontenta, ktoremu nic sie nie podoba i wszystko (konstruktywnie) krytykuje.