Glosowalo ledwo 46 osob.
procentowo - liczba glosow - nazwa:
10.9% 5 Bigos
8.7% 4 demoscene championship / demoscene cup / democopa (puchar sceny)
23.9% 11 Eastern Point
6.5% 3 Pi i Sigma
15.2% 7 Target
4.3% 2 Tik-Tak
30.4% 14 The point
propozycje sloganow [wyjebane dowcipy]
Offence sells party tickets, Teams wins championships
Get to the point!
Eastern Point - You know where it is!
Target 2013 - Don't miss it.
Stamps Back Party
Find a good Target/Target for your demos
Nie tylko mutanty rosna pod Bialymstokiem
ANTYELEKTROCYMBAŁOFALOGRAF
When All Memory Roads Lead To C64
The Point that You Cannot Miss!
C64 MY FIRST LOVE
Where the Scene meets
Bigeos
"Don't miss the Target", "Be right on Target"
Be the pointman. Be on the forefront.
Polsport - 80's people rule in XXI century
Symbol party:
1. pucharek z piwem, ktory zwyciezcy komp musza oprozni podczas ogloszenia wynikow
2. strzała bijąca w cel, coś jak http://wordsgohere.com/wp-content/uploa ... 00x240.jpg ale jedna tylko jest wlaściwa, na tarczy mapka z miastem. Albo cos w tym guście, prostrze.
3. kropka, flaga polski,
4. symbol: celownik lub tarcza jak w broni z gierek:))
5. http://www.youtube.com/watch?v=hXjAKHDy4_4
6. Celowniczek + obrys ciała denata z piwem / logiem C= / lub czymś innym
7. No tarcza jakaś BIAŁOCZERWONA
8. C= w celowniku
9. mlynarz
10. EQUALIZER
11. Marchewka albo jabłoń + C64 za marchewką lub pod jabłonią. Bo tereny wschodnie Polski są ładne i sadownicze AFAIK, a chociaż party "eastern" miałoby być w skali Europy, nie samej Polski to jednak skojarzenie IMHO intrygujące w wyglądzie.
12. C64 I 1541
13. )(
14. Celownik, tarcza w rzutki
15. Sylwetka gościa stojacego na tle grupy ludzi w tyle.
16. Logo Polsport ze spodenek z WFu
17. Dwa ludziki z Matplanety
Uzasadnienie:
1. nie ma takiej potrzeby
2/ Marketingowo najlepszy.
3. Już hói, niech będzie prostrza nazwa, Jammer mnie przekonał. b. pozdro i do pszodu
niby mieszkamy w centrum europy ale i tak każdy uważa nas za wschód więc niech im będzie!:) Tak się pije w państwie polskim!
3. Dla mnie: po prostu fajnie brzmi, ale muszę przyznać, że dwie nazwy jednakowo podobają mi się: Target Party i The Point Party
4. Dobra, dynamiczna, ładnie brzmiąca nazwa.
5. troche śmierdzi breakpointem, ale nie ma lepszej propozycji.
6. IMHO najlepsza opcja z możliwych do wyboru, ale nazwa nie jest super genialna.
7. Botak.
8. 1. Bo kojarzy się geograficznie i będzie lepiej zapamiętywalne przez zagranicznych ludzi. 2. Bo fajnie, jakoś tak profesjonalnie brzmi, kojarzy się z dużymi, zagranicznymi parties. Może przez to będzie atrakcyjniej brzmiało dla gości spoza PL.
9. mało opcji
10. Nazwa przyswajalna zarówno dla ziomków jak i zagraniczniaków. Jest na tyle wieloznaczna, że nie powinno też być większych problemów z wymyślaniem haseł reklamowych, tudzież logo kolejnych edycji.
11. Jako że pointman (zwiadowca, przewodnik) jest jednym z najważniejszych członków każdej drużyny bojowej, skojarzenie nazwy party właśnie z nim stworzy raczej pozytywny wizerunek. Slogan podświadomie niejako wzywa ludzi do uczestniczenia w tym wydarzeniu, a logo party dodatkowo zachęca poprzez wysunięcie uczestnika party przed szereg ludzi którzy się na nim nie pojawią... ufff:P
12. Polsport!!!!!!!! to mówiłem ja karjon
13. Że wśród chujowych propozycji ta jest tak samo albo mniej chujowa niż pozostałe.
Wyniki ankiety dotyczacej nazwy party
Moderator: elban
Wyniki ankiety dotyczacej nazwy party
was twenty, is five, my friend...