Zycze szybkiej sprzedazy, ale ja bym wzial karta na X i dal do obejrzenia Jeroenowi oraz Reynowi. Potem na aukcji mozna napisac ze byl uzywany przez Jeroena Tela i Reyna Ouwehanda.
sorry ziom ale nowy ultimejt kosztuje 129.95 euro wiec nie czaje czemu ty tak wiele za tego chcesz... zlodziejstwo
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Podstawowe prawa rynku mówią, że coś jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to coś zapłacić.
MMC Replay, w przeciwieństwie do Ultimate nie jest już produkowany i nigdy nie będzie
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
nie no luz, moze ci sie znajdzie jakis bohater, tak tylko mowie ze takiemu co sie zna to sie nie oplaca tyle dac... chyba ze znajdziesz takiego co nie slyszal o ultimejcie