Deadline na prace mailem na X-2010
Deadline na prace mailem na X-2010
Jak coś do dziś jest deadline na przesyłanie dem i graf (muzy nie) na kompa na X-2010 -- x2010@high5.net
W razie czego będe miał dostęp do maila na party, więc booker/MAŁPĄ/c64scene.pl (do 18-tej)
W razie czego będe miał dostęp do maila na party, więc booker/MAŁPĄ/c64scene.pl (do 18-tej)
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
ja zamierzam rysowac grafike na party place jak za dawnych czasow, mysle ze bez problemu znajde jakiegos kompa. zainstaluje project one i mufflona, myszke biore swoja. czekam na propozycje, bo chcialbym tak jak Carrion rysowac juz w samolocie, w autobusie i w pociagu.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2010, 18:49 przez Sebaloz/Lepsi.De, łącznie zmieniany 1 raz.
w takim razie musze brać swojego mac'a...
btw: po raz pierwszy pixlowałem i sprawdzałem (prawie) live na prawdzwej maszynie. powiem wam panowie że jak na mnie i jak na multicolor to bedzie wypas. trzymajcie kciuki...
Wiem co wystawia Veto, wiem ze Yazoo jeszcze walczy ze swoim i Sander ma zamiar 2 grafy wystawić, Sebaloz pewnie zrobi hiresa, widziałem prace joodasa .... walka będize ostra!
w takim razie musze brać swojego mac'a...
btw: po raz pierwszy pixlowałem i sprawdzałem (prawie) live na prawdzwej maszynie. powiem wam panowie że jak na mnie i jak na multicolor to bedzie wypas. trzymajcie kciuki...
Wiem co wystawia Veto, wiem ze Yazoo jeszcze walczy ze swoim i Sander ma zamiar 2 grafy wystawić, Sebaloz pewnie zrobi hiresa, widziałem prace joodasa .... walka będize ostra!
c64portal.pl, retronavigator.com
Spoko Tomek, ja bardzo lubie psuć cudze grafiki - dam radęcarrion pisze:mam w zasadzie 95% grafiki
mam zamiar w sobotę rano (jak wstanę) dokończyć.
bookier - ty mi pomagasz jak by co. w kocu to twój jebany pomysł aby tę rzeźbę napixlować.
niewiele zostało btw
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
dzieki, chetnie skorzystam z mozliwosci rysowania na takiej maszynie. na pewno bede zaczynac rysowanie od hiresa 2-3 kolory, potem przejde na nufli z pelna paleta szarosci i jak dam rade to go pokoloruje. jesli ktos chcialby mnie nagrywac to nie mam nic przeciwko.