szukam demka z 88-89 roku
szukam demka z 88-89 roku
hej
pytanie do kolekcjonerów (wacek?) i znawców sceny z lat 88-90
szukam demka z około 88 89 była to składanka dwustronna z każdym partem robionym przez inną grupę. była tam wybieraczka wszystkie częsci były w stylu rasterbary + sprajty i sporo muzyki EVSa i J.Bjerregarda (Level 42, Shape itp) sory za lokoniczny opis ale nie wiele pamiętam, wiem tylko że sławy jak science 451, horizon, shape - robiły do tego party.
ps w ostatniej częsci na pierwszej stronie była muza EVSa Chilldrens Song - tyle pamiętam.
pytanie do kolekcjonerów (wacek?) i znawców sceny z lat 88-90
szukam demka z około 88 89 była to składanka dwustronna z każdym partem robionym przez inną grupę. była tam wybieraczka wszystkie częsci były w stylu rasterbary + sprajty i sporo muzyki EVSa i J.Bjerregarda (Level 42, Shape itp) sory za lokoniczny opis ale nie wiele pamiętam, wiem tylko że sławy jak science 451, horizon, shape - robiły do tego party.
ps w ostatniej częsci na pierwszej stronie była muza EVSa Chilldrens Song - tyle pamiętam.
c64portal.pl, retronavigator.com
- Sebaloz/Lepsi.De
A to ja mam takie pytanie: Ma ktoś może moje pierwsze prawdziwe demo wydane w 1994 roku które nazywało się "The gift"? Było one już pod szyldem Miracle (chyba ). Było kiepskie i mało rozpowszechnione (na pewno miał je Sebaloz, Talbot, Cartoon, Droopy). Nie ma go na csdb.
Bo, że ktoś posiada "Something else" to już nie wierze Demko zrobione w 1993 roku (głównie w basicu) ale wtedy nie byłem na scenie i nawet nie wiem czy ktokolwiek je dostał:) "The gift" było zrobione głownie po to aby mój brat miał czym swappować i jego wydanie było w tym samym momencie co moje wejście na scenę.
Bo, że ktoś posiada "Something else" to już nie wierze Demko zrobione w 1993 roku (głównie w basicu) ale wtedy nie byłem na scenie i nawet nie wiem czy ktokolwiek je dostał:) "The gift" było zrobione głownie po to aby mój brat miał czym swappować i jego wydanie było w tym samym momencie co moje wejście na scenę.
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
Tak, oba dema byly pod jeszcze pod MIRACLE. Juz wrzucilem, jak chcesz to popraw screenshot albo zrob animowanego gifa, trzeba tez creditsy dodac.zielok pisze:Było one już pod szyldem Miracle (chyba )
http://noname.c64.org/csdb/release/?id=94008
http://noname.c64.org/csdb/release/?id=94009
Szukam demka chyba Clique albo jakiejś podobnej egzotycznej/orientalnej grupy.
Pamiętam jeden part (nawet nie wiem czy to było one file czy nie ) gdzie była grafika w multikolorze z głową takiego lotnika w pilotce i w goglach. tzn głowy były dwie ale takie same.
W zasadzie to szukam to dla tej grafiki - pamiętam że była kool!
Szukam demka chyba Clique albo jakiejś podobnej egzotycznej/orientalnej grupy.
Pamiętam jeden part (nawet nie wiem czy to było one file czy nie ) gdzie była grafika w multikolorze z głową takiego lotnika w pilotce i w goglach. tzn głowy były dwie ale takie same.
W zasadzie to szukam to dla tej grafiki - pamiętam że była kool!
c64portal.pl, retronavigator.com
- Sebaloz/Lepsi.De