X2010 w Holandii (1-3 pazdziernika 2010)
jak JT bedzie to ja JADE na 100%
a btw:
Rozważam (z Creshem już rozmawiałem) pojechać samochodem. Jakoś tak mnie ciśnie żeby się wybrać samochodem a nie jebanym samolotem tym razem.
Nie bardzo wiem czym pojade tzn jak Focusem to mogę wziąć 2 osoby (Cresh + ktoś) a jak Skodą (kombi) to 3 osoby (Cresh + ktoś + ktoś) Blight jechałbyś z tarchomina aż do party place z nami?
kasą za paliwo dzielimy się (tym razem) po równo.
mogę jechać a4 (opole/wrocław), albo a2 (poznań)
ktoś chętny?
ps. jedna osoba (Cresh lub ktoś) musi mieć prawko (aktualne) co by mnie zmienić raz albo dwa.
a btw:
Rozważam (z Creshem już rozmawiałem) pojechać samochodem. Jakoś tak mnie ciśnie żeby się wybrać samochodem a nie jebanym samolotem tym razem.
Nie bardzo wiem czym pojade tzn jak Focusem to mogę wziąć 2 osoby (Cresh + ktoś) a jak Skodą (kombi) to 3 osoby (Cresh + ktoś + ktoś) Blight jechałbyś z tarchomina aż do party place z nami?

kasą za paliwo dzielimy się (tym razem) po równo.
mogę jechać a4 (opole/wrocław), albo a2 (poznań)
ktoś chętny?
ps. jedna osoba (Cresh lub ktoś) musi mieć prawko (aktualne) co by mnie zmienić raz albo dwa.
c64portal.pl, retronavigator.com
ja na pewno jadę i na pewno wolałbym samochodem. czyli jest nas trzech, tak?
ps. set didżejski JT nie jest jakimś ultrarewelacyjnym setem szczerze mówiąc, ale fajnie że znów będzie. dwa lata temu przyjeżdżamy z Psycho o 5 nad ranem po przygodach i biegach przełajowych, zmęczeni jak gówno, a zaraz za drzwiami stoi Jeroen Tel i mówi do nas HELLO. niezłe.
ps. set didżejski JT nie jest jakimś ultrarewelacyjnym setem szczerze mówiąc, ale fajnie że znów będzie. dwa lata temu przyjeżdżamy z Psycho o 5 nad ranem po przygodach i biegach przełajowych, zmęczeni jak gówno, a zaraz za drzwiami stoi Jeroen Tel i mówi do nas HELLO. niezłe.
Amatorszczyzna... Pff.... Po czym tu się zmieniać?randall pisze:też chciałem wziąć pierwszą zmianę, ale skoro zajęta, to może być druga od połowy drogi do Eindhoven

W Poznaniu zjechać z A2 po Ciebie i wjechać z powrotem może być masakra. Chyba lepiej byłoby to zrobić w okolicach Konina. Tak sobie myślę.Kisiel pisze:no to mam wyrób poznań albo warszawa? a może kutno?
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.