smells like Stary Piernik No. 5
smells like Stary Piernik No. 5
zapraszam wszystkich na piata edycje meetingu, ktora odbedzie sie tradycyjnie na campingu Tramp w Toruniu w dniach 23-25 kwietnia.
wiecej szczegolow wkrotce.
wiecej szczegolow wkrotce.
- kordiaukis
- Grupa: aRise
odzew wrecz powalajacy...
licze mimo wszystko ze oprocz kisiela,ktory niejako ze wzgledu na miejsce zamieszkania i niezaleznie od pogody ma obowiazek stawic sie na placu boju, przybedzie sie liczna gwardia...jako dodatkowa motywacje dla niezdecydowanych powiem ze do torunia mam ponad 1000 km...do pokonania samochodem
licze mimo wszystko ze oprocz kisiela,ktory niejako ze wzgledu na miejsce zamieszkania i niezaleznie od pogody ma obowiazek stawic sie na placu boju, przybedzie sie liczna gwardia...jako dodatkowa motywacje dla niezdecydowanych powiem ze do torunia mam ponad 1000 km...do pokonania samochodem
booker, forever i stary piernik to w ogóle imprezy innego kalibru. I nie zrozumiesz tego, dopóki nie zaliczysz tej drugiej z nich
Pabianice reprezent będą. Jeden z planowanych releasów to materiał wideo uwieczniony na SP4 (tak! udało mi się znaleźć włącznik on/off do czarnej dziury w kamerze).
Pabianice reprezent będą. Jeden z planowanych releasów to materiał wideo uwieczniony na SP4 (tak! udało mi się znaleźć włącznik on/off do czarnej dziury w kamerze).
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- kordiaukis
- Grupa: aRise
A propos konkursu, to coś takiego mi przyszło do głowy:
może teleturniej ze znajomości tekstu H.M. Murdocka o Agnieszce? Dwie osoby stają naprzeciw siebie okuci w tekst i prowadzący zadaje pytania. Zamiast dzwonka trzeba wziąć szybko łyk piwa i poprawnie odpowiedzieć na pytanie. Mogę być prowadzącym taki teleturniej, potrzeba tylko dwóch (lub więcej) uczestników. Postaram się również o żenujące dowcipy prowadzącego. Ostatnio na kacu oglądałem Familiadę i Karola.
To taki pomysł na zabawę, w ktorej moze wziąc kilka osób, ale może ktoś wpadnie na coś, żeby wszyscy brali w tym udział.
Czy są jacyś śmiałkowie do teleturnieju 'Agnieszka Quiz'?
może teleturniej ze znajomości tekstu H.M. Murdocka o Agnieszce? Dwie osoby stają naprzeciw siebie okuci w tekst i prowadzący zadaje pytania. Zamiast dzwonka trzeba wziąć szybko łyk piwa i poprawnie odpowiedzieć na pytanie. Mogę być prowadzącym taki teleturniej, potrzeba tylko dwóch (lub więcej) uczestników. Postaram się również o żenujące dowcipy prowadzącego. Ostatnio na kacu oglądałem Familiadę i Karola.
To taki pomysł na zabawę, w ktorej moze wziąc kilka osób, ale może ktoś wpadnie na coś, żeby wszyscy brali w tym udział.
Czy są jacyś śmiałkowie do teleturnieju 'Agnieszka Quiz'?
- Sebaloz/Lepsi.De
Poponuje zaprosic Agnieszke na party, Murdock pewnie ma do niej jakies namiary, moze wie gdzie Agnieszka mieszka. Mozna zorganizowac gre mafia kochanek w ktorej uczestnicy beda zgadywac kto jest teraz z Agnieszka, kto jest jej kochankiem a kto jest Agnieszka. Miasto sie budzi i dyskutuje kto jest kochankiem Agnieszki, potem Murdock z Agnieszka ustalaja kogo zabic, a kto na koncu przezyje ten idzie spac z Agnieszka albo z Murdockiem
wieczorek autorski z obszernymi fragmentami Agnieszki przeplatany cytatami z co lepszych sledczych artykulow red. Palcerowicza (brak przejscia dla pieszych, odrapany szpital itp) a to okraszone wykładem biznesowym Luka z cicho nuconym przez publike hymnem Zanzibaru w tle...
happening niezapomniany do konca dni kazdego z uczestnikow.
happening niezapomniany do konca dni kazdego z uczestnikow.
- Sebaloz/Lepsi.De