Skrypt forum został zaktualizowany
Wszelakie błędy, pytania oraz prośby o nową funkcjonalność zgłaszajcie w tym wątku

Unboxing nowego Commodore64 - video

Forum, na którym możemy pogadać o wszelakim oprogramowaniu na C64, grach, programach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
drsun
Posty: 38
Rejestracja: ndz sty 19, 2014 1:46 pm

Unboxing nowego Commodore64 - video

#1 Postautor: drsun » ndz mar 22, 2015 9:45 am

Witam. Jak już niegdyś wspominałem, po ponad 20 latach dostałem nowiuśkie Commodore64. Długo dorastałem do tej decyzji, aby ponownie go kupić i jeszcze dłużej, pieczołowicie szukałem idealnego sprzętu. Cały set, kasety itp są używane, tylko Comodorek jest nowy, mimo, że był użyty, aby przed wysyłką sprawdzić, czy działa. Wydałem na niego prawie 1/3 swojej pensji ;)

Na pocieszenie hejterów i wiecznych malkontentów dodam, że do dziś w nic sobie na sprzęcie nie pograłem, bo w zestawie otrzymałem jako niespodzianka oryginalne gry, które wgrywają się w zwykłym trybie (a więc do każdej muszę ustawić głowice, a tego zrobić nie mogę, bo cartridge Black Box, który zakupiłem nie działa oprócz przycisku reset). Zaś kasety składanki w trybie turbo również się nie odpalają - z uwagi na głowicę i tryb turbo.

Tak więc jeśli ktoś z Was jest gdzieś z okolic Wielkopolski i chciałby mi użyczyć swojego black boxa (obojętnie, która wersja, byleby posiadał 3 opcje: reset, <-HF oraz tryb turbo) to jestem w stanie odebrać/kupić osobiście nawet zaraz od ręki, bez czekania na przesyłkę, bom w gorącym rosole już od kilku dni kompany! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=1S-QIDQn4O0

comankh
Posty: 1208
Rejestracja: wt wrz 08, 2009 12:10 pm
Kontaktowanie:

#2 Postautor: comankh » pn mar 23, 2015 10:25 am

no to będę pierwszy. nowiuśki? raczej - mało używany w dobrym stanie.
tak przynajmniej sugeruje zestaw akcesoriów.
btw - albo kiepska ta wypłata albo srogo przepłaciłeś :).

Awatar użytkownika
drsun
Posty: 38
Rejestracja: ndz sty 19, 2014 1:46 pm

#3 Postautor: drsun » pn mar 23, 2015 1:44 pm

Zestaw był montowany z różnych, tylko sam c64 jest nowy, reszta sprzętu używana.

Awatar użytkownika
wackee
Posty: 1470
Rejestracja: ndz paź 05, 2008 11:05 pm
Grupa: Arise
Kontaktowanie:

#4 Postautor: wackee » śr kwie 08, 2015 6:16 pm

Hej.
Sorry że Ci nie odpisywałem z tym black boxem na privie ale kilka tygodni w ogóle tu nie zaglądałem. Napisz mi czy w ogóle odpala Ci z szarym menu, bo po tym co napisałeś to mam podejrzenie że cart w ogóle nie odpalił. Co jest ciekawe bo u mnie odpalał bez problemu,
Na privie masz mój adres email.
* jak nie załapałeś tego żartu, to trudno.


Wróć do „Software”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość