Skrypt forum został zaktualizowany
Wszelakie błędy, pytania oraz prośby o nową funkcjonalność zgłaszajcie w tym wątku

Unboxing nowego Commodore64 - video

Forum, na którym możemy pogadać o wszelakim oprogramowaniu na C64, grach, programach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
drsun
Posty: 38
Rejestracja: ndz sty 19, 2014 1:46 pm

Unboxing nowego Commodore64 - video

#1 Postautor: drsun » ndz mar 22, 2015 9:45 am

Witam. Jak już niegdyś wspominałem, po ponad 20 latach dostałem nowiuśkie Commodore64. Długo dorastałem do tej decyzji, aby ponownie go kupić i jeszcze dłużej, pieczołowicie szukałem idealnego sprzętu. Cały set, kasety itp są używane, tylko Comodorek jest nowy, mimo, że był użyty, aby przed wysyłką sprawdzić, czy działa. Wydałem na niego prawie 1/3 swojej pensji ;)

Na pocieszenie hejterów i wiecznych malkontentów dodam, że do dziś w nic sobie na sprzęcie nie pograłem, bo w zestawie otrzymałem jako niespodzianka oryginalne gry, które wgrywają się w zwykłym trybie (a więc do każdej muszę ustawić głowice, a tego zrobić nie mogę, bo cartridge Black Box, który zakupiłem nie działa oprócz przycisku reset). Zaś kasety składanki w trybie turbo również się nie odpalają - z uwagi na głowicę i tryb turbo.

Tak więc jeśli ktoś z Was jest gdzieś z okolic Wielkopolski i chciałby mi użyczyć swojego black boxa (obojętnie, która wersja, byleby posiadał 3 opcje: reset, <-HF oraz tryb turbo) to jestem w stanie odebrać/kupić osobiście nawet zaraz od ręki, bez czekania na przesyłkę, bom w gorącym rosole już od kilku dni kompany! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=1S-QIDQn4O0

comankh
Posty: 1183
Rejestracja: wt wrz 08, 2009 12:10 pm
Kontaktowanie:

#2 Postautor: comankh » pn mar 23, 2015 10:25 am

no to będę pierwszy. nowiuśki? raczej - mało używany w dobrym stanie.
tak przynajmniej sugeruje zestaw akcesoriów.
btw - albo kiepska ta wypłata albo srogo przepłaciłeś :).

Awatar użytkownika
drsun
Posty: 38
Rejestracja: ndz sty 19, 2014 1:46 pm

#3 Postautor: drsun » pn mar 23, 2015 1:44 pm

Zestaw był montowany z różnych, tylko sam c64 jest nowy, reszta sprzętu używana.

Awatar użytkownika
wackee
Posty: 1454
Rejestracja: ndz paź 05, 2008 11:05 pm
Grupa: Arise
Kontaktowanie:

#4 Postautor: wackee » śr kwie 08, 2015 6:16 pm

Hej.
Sorry że Ci nie odpisywałem z tym black boxem na privie ale kilka tygodni w ogóle tu nie zaglądałem. Napisz mi czy w ogóle odpala Ci z szarym menu, bo po tym co napisałeś to mam podejrzenie że cart w ogóle nie odpalił. Co jest ciekawe bo u mnie odpalał bez problemu,
Na privie masz mój adres email.
* jeżeli masz problemy ze zrozumieniem mojego posta albo wydaje ci się jakiś nieprzyjemny czy inne pierdypałki, to po prostu zapytaj. wyjaśnię.


Wróć do „Software”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość