Sebaloz/Lepsi.De pisze:yugorin pisze:Decyzję o tym pozostawiam każdemu, kto tylko zechce.
Wiem ze chce tylko jeszcze o tym nie wie
hahahahaha... no to jeśli tak... Zapytam Joka czy jest coś, o czy nie wie a chciałby wiedzieć ;P
Sebaloz/Lepsi.De pisze:yugorin pisze:Decyzję o tym pozostawiam każdemu, kto tylko zechce.
Wiem ze chce tylko jeszcze o tym nie wie
jok pisze:Hej czy jest coś o czym nie wiem a chciałbym wiedzieć?
(brzmi trochę jak przepowiednia z Sapkowskiego - oby niespodzianka nie okazała się słowiańską afroamerykanką ;P)
btw - fajny podpis Yugorin
Sebaloz/Lepsi.De pisze:Jesli Jok nie podejmie sie zadania (dajemy mu miesiac czasu) to bedziesz musial znalezc kogos innego. Ja nie mam czasu wszystkim sie zajmowac
tsl pisze:Kordiaukisa trza namówić, ewentualne przed jego decyzją odpowiednio nabomblować...
tsl pisze:tsl pisze:Kordiaukisa trza namówić, ewentualne przed jego decyzją odpowiednio nabomblować...
Grabbe też!!!
yugorin pisze:eno... Ja myślę, że i Grabba, Pajda z ciężarną Małżowinkąi Kordiaukis przyjeżdżają bez względu na sytuację polityczną
Także ten... jakby Ci to powiedzieć... tsl - Wypływasz jutro mandżur pakuj! Żebyś mi tylko był na maj...
tsl pisze:..............
Gorzej byłoby ze złamanym kręgosłupem. Ale myślę, że w takich okolicznościach, Elbany z Sawickimi przywieźliby mnie na wózku od drewna, jak za dawnych czasów.![]()
Tak więc deklaruję już teraz, że będę na tym "cudownym" party!!!
yugorin pisze::))) nie ograniczaj się. Może być jedno i drugie. Nagrody są zacne. No i sam fakt, że tworzysz historię.)))
kordiaukis pisze:Jak będę żyw to przyjadę bez namawiania, napoić mnie można na miejscu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości