Również dołączam się do propsów dla organizatorów, nie ma sensu powtarzać pochwał z postów powyżej, z mojej strony pochwalę miejscówkę - wręcz idealne miejsce do organizacji parties. Spodziewałem się knajpki ala Silesia 5 a zastałem ogromną koncertownię.
-ogromna główna sala z świetnym soundsystemem, dwoma projektorami oraz niską temperaturą.
-sala 'przejściowa' z piłkarzykami, bilardem i kanapami, idealna do socjalizacji
-barek również z sporą ilością miejsca, zaopatrzony również raczej przyzwoicie
-finalnie duży ogródek na 'real party is outside'.
-prawie niewidzialna ochrona szt 1 wieczorem i 0 nad ranem
-bardzo fajni właściciele - Krzychu i Kamil z którymi można było ciekawie pogadać
-supermarket dosłownie dwa kroki od partyplace
Jedynym minusem wartym wypunktowania był content lecący na bigscreenie/głośnikach
bigscreeny: przez większość czasu nic/klasyczne dema które każdy obejrzał 100x razy,
głośniki[na głównej sali]: jeszcze gorzej bo przez dużą część party leciały z nich komercyjne klubowe szlagiery, co prawda cicho, ale psuło to imo klimat.
głośniki w barku/na zewnątrz - 100% komerchy.
Co do video, to z chęcią oferuję pomoc w postaci dostarczenia wysokiej jakości zrzutów video ze świeżych dem oraz ewentualnego zajęcia się ich playbackiem.
Audio: tutaj sprawa jest prosta, dobrych miksów SID'owych jest mnóstwo do tego dla urozmaicenia dołożyć Demovibes:
https://demovibes.org/