Skrypt forum został zaktualizowany
Wszelakie błędy, pytania oraz prośby o nową funkcjonalność zgłaszajcie w tym wątku

EasyFlash - czy ktos produkuje w Polsce?

Tutaj możemy porozmawiać o sprzęcie i modyfikacjach C64.
Wiadomość
Autor
V0yager
Posty: 55
Rejestracja: śr paź 29, 2008 1:40 pm

#21 Postautor: V0yager » śr paź 26, 2011 3:46 pm

starymarabut pisze:To jak to ogarniesz, to ja bardzo chętnie.

i ja.

k.

#22 Postautor: k. » śr paź 26, 2011 6:41 pm

a któryś ma GA ???? Bo chyba się nie zrozumieliśmy :)

starymarabut
Posty: 207
Rejestracja: pn lip 05, 2010 10:25 pm

#23 Postautor: starymarabut » czw paź 27, 2011 5:03 am

Czasami mam problem zrozumieć twoje wypowiedzi.
Ale nie tym razem :)
C64II+SD2IEC+JiffyDOS+SwinSid88

V0yager
Posty: 55
Rejestracja: śr paź 29, 2008 1:40 pm

#24 Postautor: V0yager » czw paź 27, 2011 12:46 pm

kisiel pisze:a któryś ma GA ???? Bo chyba się nie zrozumieliśmy :)

Nie ma i chetnie kupi z opcja obslugi obrazow cartridgey.

mr.ice
Posty: 17
Rejestracja: śr paź 19, 2011 10:42 am

#25 Postautor: mr.ice » czw paź 27, 2011 1:57 pm

@Kisiel
Powiedz dokładnie co kombinujesz to moze wstrzymam sie z budową EasyFlasha:)

k.

#26 Postautor: k. » czw paź 27, 2011 2:21 pm

To rozwiązanie jest poza Twoim zasięgiem. Rób swoje.

mr.ice
Posty: 17
Rejestracja: śr paź 19, 2011 10:42 am

#27 Postautor: mr.ice » czw paź 27, 2011 2:35 pm

Heh, to moze ja po prostu kupie to od Ciebie? Masz już jakąś prognozę ceny?

k.

#28 Postautor: k. » czw paź 27, 2011 3:16 pm

Jak niestać Ciebie na 25 euro na EF to na GA niestać Ciebie tym bardziej.
Sprawdz sobie po ile chodził GeoAction na allegro.

Awatar użytkownika
kenji
Posty: 692
Rejestracja: ndz wrz 06, 2009 8:58 pm
Grupa: Dream

#29 Postautor: kenji » czw paź 27, 2011 3:40 pm

Nie marudź tylko działaj!
Ja mam GA :)
. : dream : .

k.

#30 Postautor: k. » czw paź 27, 2011 3:56 pm

Kenji, wyłuskaj więc raw'a do wypalenia z gry do 256KB.

mr.ice
Posty: 17
Rejestracja: śr paź 19, 2011 10:42 am

#31 Postautor: mr.ice » czw paź 27, 2011 10:34 pm

@Kisiel

Na szczęście stać mnie na to co chcę mieć, nawet na próbę zrobienia EFa samodzielnie;)

GeoAction nie jest dla mnie w tej chwili atrakcyjny, wolę moją oryginalną podróbkę Atraxu - AR7.3;)
PoP'a nie da sie zmieścić w 256kB, zresztą dodawanie supportu dla pojedyńczego EF to wg. mnie lipa, prędzej coś takiego jak AlienFlash albo EasyFlash3 by kogoś zainteresował.

k.

#32 Postautor: k. » pt paź 28, 2011 6:35 am

olo rób!
prosta matematyka 512+256, wersja SP4 ma podstawki 512+512, alepoco:)
bedziesz to musial na allegro opychać.

wpqrek
Posty: 14
Rejestracja: pt paź 21, 2011 10:25 am
Kontaktowanie:

#33 Postautor: wpqrek » pn lis 14, 2011 8:08 pm

Czy ktoś z Was posiada wzór płytki do EasyFlash'a lub dobre zdjęcie górnej warstwy :) ? Skompletowałem części za około 35zl ale płytka kupiona w stanach to około 70zl z przesyłką wiec noszę się z zamiarem jej zbudowania w domu.

k.

#34 Postautor: k. » pn lis 14, 2011 8:17 pm

http://retro-donald.de/sinchai-shop/ind ... 55c8517a49

23Euro, za zmontowane urządzenie w obudowie.

wpqrek
Posty: 14
Rejestracja: pt paź 21, 2011 10:25 am
Kontaktowanie:

#35 Postautor: wpqrek » pn lis 14, 2011 8:51 pm

OK. Można kupić gotowy moduł. Ja osobiście elektronikę traktuje jako hobby i od czasu do czasu lubię coś zmontować samemu. Znając życie pewnie zaprojektuję swoją płytkę. :). Nie ma sensu pytać dlaczego, itd.

mr.ice
Posty: 17
Rejestracja: śr paź 19, 2011 10:42 am

#36 Postautor: mr.ice » wt lis 15, 2011 12:29 pm



Wróć do „Hardware”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości