Skrypt forum został zaktualizowany
Wszelakie błędy, pytania oraz prośby o nową funkcjonalność zgłaszajcie w tym wątku

c64 etykiety na kasety jak zrobic??

Tutaj możemy porozmawiać o sprzęcie i modyfikacjach C64.
Wiadomość
Autor
rdkhot
Posty: 10
Rejestracja: ndz mar 06, 2016 11:12 am

c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#1 Postautor: rdkhot » pt lis 03, 2017 4:17 pm

zna ktos moze jakis poradnik jak zrobic samemu etykiety na kasety do commodore??
lub skad idzie sciagnac jakies etykiety??? bardzo prosze o pomoc
rdk

comankh
Posty: 1208
Rejestracja: wt wrz 08, 2009 12:10 pm
Kontaktowanie:

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#2 Postautor: comankh » pn lis 06, 2017 4:55 pm

z internetu.
potem można pomóc sobie nożyczkami.

comankh
Posty: 1208
Rejestracja: wt wrz 08, 2009 12:10 pm
Kontaktowanie:

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#3 Postautor: comankh » czw lis 09, 2017 12:17 pm

lmgtfy.com, bardzo dobry portal.

rdkhot
Posty: 10
Rejestracja: ndz mar 06, 2016 11:12 am

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#4 Postautor: rdkhot » pn gru 11, 2017 4:58 pm

tak tylko jak je wydrukowac tak zeby pasowaly pod kasete
rdk

rdkhot
Posty: 10
Rejestracja: ndz mar 06, 2016 11:12 am

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#5 Postautor: rdkhot » pn gru 11, 2017 4:59 pm

jakim programem? gimpem nieda rady bo jak podaje szerokosc to mam inna wysokosc
rdk

comankh
Posty: 1208
Rejestracja: wt wrz 08, 2009 12:10 pm
Kontaktowanie:

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#6 Postautor: comankh » pn gru 11, 2017 8:21 pm

krysusie. wyłącz sobie fixed aspect ratio.

Canga
Posty: 23
Rejestracja: pt sty 26, 2018 2:06 pm

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#7 Postautor: Canga » pt sty 26, 2018 3:35 pm

Hej Comankh.

@rdkhot
A co brakuje ci by wystawić jako retro na Allegro czy Olx? :lol:

Awatar użytkownika
rs2322
Posty: 65
Rejestracja: czw sty 25, 2018 8:39 pm

Re: c64 etykiety na kasety jak zrobic??

#8 Postautor: rs2322 » sob sty 27, 2018 4:09 pm

rdkhot pisze:zna ktos moze jakis poradnik jak zrobic samemu etykiety na kasety do commodore??
lub skad idzie sciagnac jakies etykiety??? bardzo prosze o pomoc


W sumie to wystarczy word + tabele upraszczając, wymiary etykiet są u wujka google :)
rs2322 [ten z banem od Raf'a] z forum c64power
Projekty elektroniki, pamięci sram, eprom, eeprom, flash, programowanie free.
kontakt: rs2322[at]interia.pl


Wróć do „Hardware”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości